Destiny 1. rész - Végzet

Szavazás átlaga: 6.23 pont (13 szavazat)
Megjelenés: 2004. szeptember 29.
Hossz: 9 389 karakter
Elolvasva: 1 753 alkalommal
Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természetemet így fogad el és így szeret engem!
S, hogy mi történt azon a februári napon? Reggel megérkeztem az irodába. Szokatlan módon a főnököm és két kolleganőm is bent volt már! Nem volt sok munkánk, minden fontos ügyet elvégeztünk, így jobbára szórakozással és a kreativitásunk kamatoztatásával töltöttük az időt!

Reklám cég révén, rengeteg rendezvényen veszünk részt, sok szervezésében magam is közreműködtem. Kb. fél tíz felé megérkezett Kati is, aki felettébb mód jó kedvű volt. Csatlakozott hozzánk és jobbnál jobb ötleteit csak úgy zúdította ránk. Egy óra felé megéhezett a csapat így szokás szerint 2 ember elugrott kajáért! A mai nap Kati és én voltunk a sorosak. Beültünk a kocsiba és egy közeli étteremhez vettük az irányt. Míg odaértünk beszélgettünk. Sok mindenről szó esett, többek között a szex is szóba került. Elmesélte, hogy álmában egy nővel szeretkezett és elmondta, hogy mindig is érdekelte milyen lehet egy nővel együtt lenni. Majd a mondandója végén csak úgy megkérdezte tőlem, hogy volt-e hasonlóban részem.

Egy pillanatra megtántorodtam, mert furcsa kis pajkos csillogást véltem felfedezni gyönyörű szemeiben. – Igen, akkor ott először tűnt fel nekem, milyen gyönyörűek a szemei. – Mielőtt választ adhattam volna kipattant a kocsiból és az étterem felé vette az irányt. Hirtelen rengeteg gondolat szánkázott végig a fejemben. Vajon miért kérdezte? Szándéka volt vele? Mit akarhat, hisz férjnél van. Úgy gondoltam végére járok. Miután végeztünk a vásárlással, visszaindultunk. Mondtam neki, hogy szeretnék válaszolni a kérdésére, mire ő ezt mosollyal nyugtázta. Elmondtam neki, hogy voltak kisebb kalandjaim, és bizony, ha megfelelő lánnyal találkoznék, akkor én is kipróbálnám milyen a női test érintése.
Nagyon belemerültünk a témába és egyre jobban éreztem, hogy valamit elindít bennem Kati közelsége, és egyre jobban azon kaptam magam, hogy figyelem őt, de most valahogy másképp, áthatóbban, szinte levetkőztettem tekintettemmel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.23 pont (13 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 16. 22:51
#4
Érzelmes történet.
1
z
zoltan611230
2019. szeptember 20. 03:38
#3
Szép írás, egész jó.
1
a
A57L
2018. október 21. 05:30
#2
Szerelmes írás.
1
T
Törté-Net
2004. szeptember 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1