A+ A-

Húazannya... !

Nem mindennapi kalandot osztanék meg veletek.
Rólam dióhéjban csak annyit, hogy 20 vagyok, ha szexről van szó nem tudok ellenállni a csábításnak. Bár nem is akarok :)
Július végén voltunk barátaimmal nyaralni Horvátországban, Trogirban. Nem vagyok elájulva a tengertől, és nem vagyok egy napfényimádó "beach boy", de a hely valóban gyönyörű volt.
De a kulturális szöveget meghagyom más kategóriákba.
Öten mentünk le egy hétre. 4 srác, egy lány. Ebből hármunk egyedülálló. Délelőttönként kultúrprogramot tartottunk, délután part, este meg mentünk bulizni. Történetem a harmadik nap estéjén kezdődik. Kis keresgélés után találtunk a parton egy jó kis helyet. Korábban nem szúrt nekünk szemet, pedig nem volt eldugva. Afféle balatoni C.Cola beach-house féleség volt. Bár, koktélok, DJ pult, tánctér, egy két pálma, nádtető a hely fölött, mindez kint a parton nyílttéren. Mintha Hawaiion, vagy a Karib-tenger valamelyik szigetén lettünk volna. A disco zenéért nem rajongok és valami nagy táncosláb sem vagyok de egy két hangulatfokozó koktél meg egy kis rum után már a zene is tetszett, és táncolni is elkezdtem. Rengeteg ember volt többnyire a húszas korosztály, helyiek, túristák. Mi hárman akik egyedül voltunk bele is kezdtünk a csajozásba.
A tánctéren ki is szúrtam egy lányt, és be is dobtam magam. A lány úgy 17-20 lehetett, magas nálam egy fél fejjel alacsonyabb (én vagyok úgy 190), szőke, rövid, hullámos/kócos haj, egy kicsit telt alkat nem duci nem sovány a kettő közti arany középút, ami nekem nagyon tetszett. Mellei nagyok voltak (ettől egy leheletnyit lógtak, pontosabban megereszkedtek) és formásak. Feneke gömbölyű (ha bemérnénk lézerrel kijönne a "négypernégyzet") és látványosan feszes. Egy combközépig érő lenge vékony, egy leheletnyit átlátszó színes nyári egyberuha melltartó nélkül. Kinek-kinek ízlése szerinte, de nekem akkor ott az eszményi igazi "bomba-nő". Igykeztem a közelébe kerülni és táncolni vele. Legnagyobb szerencsémre vevő volt rám. Táncoltunk és egy erotikát sugárzó szám közben elég vad dolgokat kezdett el csinálni. Dirty-dancing disco stílusban. Ezt jelnek vettem, és én sem fogtam vissza magam. Tánc közben végigsimítottam a hátán le a fenekéig, vagy amikor épp háttal állt a nyakától indulva a mellein át a hasáig le. Négy-öt számot táncoltunk, utána enyhe akcentussal megszólalt angolul, hogy nem ülnénk e le és innánk meg valamit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 15:00
Mér Pavlov talán az anyuka a tefeleséged?!
#5 listike 2014. 05. 1. csütörtök 11:37
Nagyon jó, de a folytatás us jó lehetett.
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:11
Elég jó.
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 07:51
Tökéletes ez így, viszont kiváncsi lennék a következő estére is.
#2 Pavlov 2004. 09. 27. hétfő 14:22
Miért kellett a mutterrel? Valami barátnő nem volt kéznél?
#1 Törté-Net 2004. 09. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?