A+ A-

Leskelődés a padláson

Fordítás
Eredeti történet
Caroline családjában a nyaralás egy külön rituálé volt. Amióta csak az eszét tudja, az augusztus első két hetét az egész család a tó melletti kis házban tölti. Minden nyáron ő, és a nővére (Anne) beül a Volvóba, Anyuka és Apuka mögé, és a széles sztrádán lekocsikáznak a tóhoz. Itt minden ismerős, és szinte már jó barát volt a számára: a kikötő, a csónakház, az öreg fenyőfák mind-mind a régi ceremónia szimbólumai voltak. A házikó tipikus vidéki faház volt: a falak és a mennyezet sötétre festett fagerendából készültek, belül mindez fehérre meszelt állapotban jelent meg. A szobák berendezése pedig mindenféle bolhapiacról összevásárolt holmival volt. Csak a nyári szünetben lakták, télen teljesen üresen állt. Habár minden szinte tökéletesen ugyanúgy zajlott le nyaralásról nyaralásra, az egyik nyáron mégis izgalmakkal teli élményeket hozott a vakáció. Anya és Apa megengedte az idősebb lánynak, Anne-nek, hogy a barátait is meghívja egy hétvégére.
Bettina és Malcolm az idősebbik lány osztálytársai voltak, és ezen a nyáron ők is csatlakoztak a családi nyaraláshoz. Caroline kissé gyanakodva mustrálgatta őket. Malcolm izmos testfelépítésű srác volt, a bőre szinte hófehér, a haja pedig ennek ellenére nagyon sötét színű volt. Teste különösen szőrtelennek tűnt. Caroline úgy látta, hogy a haja az egyetlen szőrzetféleség, ami a testén található. A fülbevalója és a bal karjára tetovált kicsi kék kígyó kicsit félelmetessé tette őt. Társa, Bettina sötét hajú, piciny lány, kissé kreolos bőrszíne volt. Hegyes cicik bökdöstek kifelé a pólója alól. Sárga baseball sapkát viselt, és páváskodva járkált fel-alá. Caroline nővére pedig pár szóval így jellemezhető: szőke, vékony és mindenki imádja.
Caroline megvetően szemlélte, hogy a két lány milyen különlegesen néz Malcolm szemébe, amikor beszélgettek. Látta, miként érintik meg a karját, amikor azt szerették volna, hogy rájuk figyeljen, és hogyan illegették magukat előtte, a fürdőruhájukban, napozás közben. Hülyék! Malcolm úgy tett, mintha mit sem észlelne az őt érő kitűntetett figyelemből, de Caroline szerint nagyon is tudta, mire megy ki a játék. Tudta, hogy ebből szex lesz (ha a lányokon múlik), és ő nagyon kíváncsi volt. Anyának és Apának halvány lila gőze sem volt semmiről. Caroline-nak pedig volt egy terve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:10
Nem rossz
#4 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:21
Nagyon jó.
#3 Csapó András 2004. 09. 22. szerda 22:46
Köszönöm az elismerő szavakat!
#2 Pavlov 2004. 09. 22. szerda 16:28
Tiszteletem a fordítóé! Elég folyékony, és élvezhető lett
#1 Törté-Net 2004. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?