A+ A-

Edina

A történet a barátnőmé, csak én írom le, mintha... alapjában véve, egy hosszúra nyúlt este mesélte el, néhány pohárka ital után a történetet, nem kis unszolásomra - mondjuk azt is hozzá kell tennem.
Azt nem tudom, hogy került szóba, de a végén a pasi téma jött elő. Ő már korábban is említett egy koleszos kalandja kapcsán, bizonyos több pasis esetet, mire én ezirányba kezdtem faggatózni, már csak azért is mert ilyenről az élet megtörtént oldalán nem sűrűn hall az ember.
A fősulis Edina alapjában véve már a vizsga időszak elején kirúgta a hapsiját, valamilyen kicsinyeskedésen vesztek össze, ami elfajult és szakítás lett a vége. A vizsgaidőszak egyébként is egy eléggé feszült időszak, elég ilyenkor egy szikra. Eleinte várta, hogy visszatér, rózsával, békülő szándékkal a srác, de semmi nem történt, heteken át. Közben lement az utolsó vizsga is. Igaz másodjára, mert az elsőn megvágták, a második kört viszont a vizsgaidőszak legvégén, jócskán nyárban járva tudta letenni, akkorra jutott időpont... Azt hiszem az volt a legutolsó vizsganap, másnaptól talán már a felvételiseké az egész fősuli.
Koleszos volt, s mire a vizsgával végzett, addigra már jócskán kiürült a kolesz, sőt mondhatni az emeleten alig lézengett egy-két ember, utolsó napokra, a többség már rég elutazott haza, vagy a Balcsira vagy még tovább. Edinánk egyedül téblábolt a délutánii sikeres vizsgáját követően a kihalttá vált épületben. Az óráját és a vasúti menetrendet egyeztetve arra az elhatározásra jutott, hogy a reggeli vonattal fogja édes jó szüleit meglátogatni, arra van csak esélye.
Addig egy kis vermuttal koccintott magával odabenn a kiürült szobában, mert hogy a "csaj" részlegen, talán ott elől egy kis elsős bénázott még, a folyosó elején egy szobában, de ővele meg soha sem volt jóban, így hát teljesen magára maradt örömével.
A fiú részlegen talán meg már egyáltalán nincs is senki, legalább is délután egy teremtett lelket sem látott. Igen, mert hogy a leányszinten beindult a nagy nyári WC és fürdő renoválás, és már reggel le volt zárva az egész terület, azzal, hogy ballagjanak le a srácokhoz fürödni, fogatmosni, meg wécézni. Úgy hogy már délben, majd délután is odaballagott le, hosszú túrával elintézni a dolgait. Esti fürdésnél sem akadt senki, akivel egyezkednie kelljen a fürdőt illetően, úgy hogy szépen bement és zuhanyozni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 06. 7. szombat 09:50
Egész jó
#6 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:38
Nem rossz.
#5 tut 2009. 04. 13. hétfő 01:17
talán mert senki sem dug kurvákkal, azért nem AIDSes
#4 Chris 2004. 09. 27. hétfő 12:16
miért nem lesz soha senki AIDS-es v. terhes?
#3 Pavlov 2004. 09. 22. szerda 16:26
Még nem olvastam el, de letöltöm, mert a Hanake Viktória név garanciát jelent... :>
#2 Scully 2004. 09. 22. szerda 08:42
Vegre egy tortenet normalis befejezessel. Edina egy klassz csaj!
#1 Törté-Net 2004. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?