A+ A-

Kicsi Tündér

Az alábbi eset egy hete történt meg velem szombaton a helyi uszodában (aug. 21). A név: Tünde nem igazi. Ennek okát azt hiszem, nem kell magyaráznom.
Az uszodában jó szokásomhoz híven, egy-egy szaunázás után úszok pár hosszt, és közben (akárcsak az izasztókemencében) a lányokat nézegettem. Érdekes, hogy mennyi lány/nő jár úszni, és mennyire kevés srác. És néha fel feltűnik egy-egy ismerős arc.
Aznap is ez történt. Kiszúrtam egy lányt, mert ismerős volt az arca, de nem tudtam hova tenni. Többet nem is foglalkoztam volna vele, ha a szaunában nem szólított volna meg, miután egyedül maradtunk. Úgy 165 cm magas lehetett, és jó ha volt 50 kg, pici mellek, és szintén kis popsi, vörös vállig érő göndör haj, nagy zöld szemek, finom vonalú orr, mosolygós vékony száj. Az első benyomás alapján inkább nevezhető aranyosnak, mint egy dögös csajszinak, de ha jobban belegondolok egész szép volt, csak nem erőlködött, hogy ezt kiemelje.
Egyszóval, kicsit bátortalanul megszólított, és elkezdtünk (kezdetben eléggé nyögvenyelősen) beszélgetni. Mint kiderült, még júniusban találkoztunk a gólyatáborban, ami nekünk végzősöknek egy érettségi utáni gratis búcsúztató. Jobb híján kérdezgetett a suliról, a tanárokról. Menet közben elmentünk úszni kicsit, én meg összeszedtem magam, mert a szokottnál csöndesebb szótlanabb voltam. A szaunába visszafele elkezdtem az iskolai bulikról mesélni, és kérdezgettem merre lakik, hova jár el szórakozni, milyen zenét szeret, stb.
Egy óra elteltével egész megnyíltunk egymás előtt, és már-már mint két barát beszélgettünk fesztelenül nyíltan mindenről. Napersze korosztályomra jellemző módon szóbakerültek a fiúk, lányok, kinek milyen fiú/lány tetszik. És ezen a ponton sikerült meglepnie, nehezen, de sikerült kiszednem belőle, hogy a gólyatábor óta én tetszem neki. Ezt nagyon nehezen vallotta be, de végül csak kibökte. Tündi igyekezett volna elterelni a szót, de én (engedve kíváncsiságomnak és hiúságomnak) inkább ezt a vonalát erőltettem a beszélgetésnek, nem sok sikerrel, így végül a szexnél kötöttünk ki. Kiderült, hogy még szűz, és eddig még pettingre sem került sor, egyedül csak masztira. Kérdezgette, hogy milyen az első egy lánynak (miután megtudta, hogy második és egyben addigi utolsó barátnőm szűz volt). Kicsit bizarrnak tűnt a helyzet én mint "tapasztalt" férfi okítok egy kíváncsi és szemmel láthatóan lelkes kislányt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2017. 03. 20. hétfő 17:56
Most is így írnád meg ezt az első történetedet?
#6 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 15:19
Ha folytatnád még szeríntem még 1/2 részben orolosztassad a fiatalokat.

10 Pont!
#5 listike 2014. 04. 1. kedd 13:50
Szép történet.
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:12
Nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 07:54
Jóóó
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:17
Szép smile
#1 Törté-Net 2004. 09. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?