A+ A-

A jéghideg szőke bombázó

Az orvosi rendelőben ezúttal is sokan voltak. Megkérdeztem, hogy ki az utolsó beteg, mire egy köpcös ősz úr jelentkezett. Elsütöttem e célra gyártott saját ötletemet, hogy "téved, mert én vagyok", aztán megadóan ültem le az egyik üres székbe. Sajnos, gondoltam, ezúttal ki kell várni a sort, hisz elfogytak a gyógyszereim, ráadásul valami új pollenre is reagál a szervezetem, talán csalán, vagy ürömfű, végül is teljesen mindegy, a lényeg, ilyenkor gyakran fulladok, gyógyszer kell. Azért sem tudom megúszni a sorban állást, mert a háziorvosom szabadságon van, s a helyettesnek mégsem üzenhetek be, hogy mit szeretnék felíratni.
Szóval, itt ülök a háziorvosom rendelőjének fehér falai között, egy fehér padon, s nézegetem a magammal hozott újságcikkeket, melyekből ötletet kellene merítenem tanulmányom befejezéséhez, ám a "globalizációs csapda" aktuális hírei nem kötik le figyelmemet, s az elfogult hangú, szenvedélyes publicisztikákat is hamar félreteszem. Kínomban már egy ingyen újságot kezdtem forgatni, amikor egy 25 év körüli, szőke bombázó libbent át az előtéren, halkan köszönt, majd fehér, mélyen dekoltált, miniszoknyás ruhácskáját igazgatva velem szemben leült. Azonnal ionizálódott a levegő, s az unalmas újságok helyett az izgalmas dekoltázst kezdtem figyelni, amely kiváló kirakata volt a kívánatosan kreolszínűre barnult, figyelemre méltó nagyságű kebleknek. A lány időnként rám pillantott, némi érdeklődést látta.Ill a szemében.
Gondolatban már vetkőztettem, s fotóztam, amikor elővillantak kissé kiálló fogai. Na, gondoltam, ezt el kell takartatni, mert lerontja azt a Marilyn Monroe hatást, amelyet nemcsak a haj színe, s a dekoltázs biztosított, de a lány mimikája is; tényleg ügyesen mozgatta a száját. Ha mosolyog az bájos, ám nem előnyös, de ez a kissé csodálkozó ajaktartás kellően erotikus és jól takarja a fogakat. Vajon mit tudhatnak ezek az érzéki ajkak?
Eddig jutottam a gondolatokkal, amikor beszólítottak. A rendelőben elbolondoztam az asszisztensnővel s a doktonnővel, közben - vizsgálatok nélkül - megkaptam a recepteket és a fegyverviselési engedélyem meghosszabbításához szükséges orvosi igazolást is. Régi tapasztala.tom, hogy laza stílusban könnyebben megy az "ügyintézés", s ez vonatkozik a ma még kissé a múlt rendszerre emlékeztető, hivatalnok-stílursú háziorvosi szolgálatra is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 06. 27. kedd 12:32
Ha legalább egyszer átolvastad volna beküldés előtt, kijavíthattad volna a sok elírást. Bosszantóak!
#3 kelyhecske 2010. 05. 16. vasárnap 23:21
"Az egyik ok meglepett, azt mondta, hogy férje teljesen átállította az orális erotika élvezetére, így ma már neki ez a módszer igazi, teljes kielégülést jelent." nem tom engem nem elégít ki teljesen ez a módszer, persze jó, de kell utána a folytatás is:)
#2 Novák János 2007. 07. 17. kedd 07:25
Hát valahogy avittak a történeteid,olyan igazi "kádáriak".
#1 Törté-Net 2007. 07. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?