A+ A-

Hatás

Lassan állt meg az autó, óvatosan fékezett le a nő mellett. Rebecca kissé felhúzta a szoknyáját és úgy szállt be előre, a vezetőülés mellé.
Halkan köszönt a férfinak, csókra nem nyújtotta sem az arcát, sem a száját. A férfi nézte a nőt és elmosolyodott, majd megragadva a kormányt indexelt, sebességbe tette az autót és elindult.
Rebecca óvatosan rápillantott a férfira, elégedetten állapította meg, hogy a férfi még mindig nagyon vonzó. Nem helyes, még csak nem is helyes. De a kisugárzása lefegyverző. Azután a férfi kezére pillantott, a megismert Tökéletes Kézre. Kissé fészkelődni kezdett az ülésen, megigazította kardigánját és elhelyezkedett újra.
Közeledtek a ház felé, a férfi egy határozott mozdulattal befordult jobbra és egy gombnyomással nyitotta is a kertkaput.
A férfi kiszállt és megkerülve az autót kinyitotta a nő ajtaját, Rebecca könnyedén kiszállt és távolabb lépett a férfitól.
A férfi könnyedén becsukta az ajtót és a nő karjáért nyúlt. A mozdulat határozott és finom volt. Rebecca várt, tudta, hogy távolodása mit okoz a férfiban és elő akarta hívni ezt a sürgető mozdulatot.
- Tudod Noah - szólalt meg a nő - nem voltam benne biztos, hogy eszedbe fog jutni ez a nap. És végül...
A mondatot nem tudta befejezni, mert a férfi hozzálépett a szájára tette az ujját és elhallgatatta.
Rebecca engedelmesen elhallgatott, a levegőt bent tartva figyelte a férfit. Noah szorosan hozzálépett és a kezével keményen megmarkolta a nő fenekét, az ujjai belemartak a húsba.
Rebecca halkan sikkantott, de nem mondta tovább a mondatot.
Így voltak ők már vagy négy hónapja, hallgatva jobban ismerték egymást, mintha beszéltek volna. Tudták, hogy a beszéd köztük teljességgel felesleges. Valami mély ösztön miatt tartoztak össze és nem bírtak egymástól elszakadni, a testük összetartozott.
A kis közjáték után bementek a házba és Noah odaszólt Rebeccának:
- Most hozok egy kis könnyű rosé-t, menj csak fel és várj meg !
Rebecca felment az emeletre és ismerősen nézett körbe a lakásban. Ismerte a tárgyakat, szagokat, a fényeket és hangokat. Ezek tükrözték minden egyes alkalommal vissza szenvedélyüket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 08. 22. péntek 17:37
Nekem nem tetszett.
#3 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:28
Nagyon jó
#2 Nanetuddki 2004. 09. 4. szombat 03:56
jó. lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2004. 09. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?