A+ A-

Egy álom

Ez az este is olyan volt, mint a többi, itt hagytál, magamra maradtam vágyaimmal, s a számítógép halk zúgásával. Aztán leültem a gép elé, s betöltöttem, egy lassú, lágy zenét. Ez a zene mindig azt juttatja eszembe, mennyire szeretlek. Néha mikor esténként ezt a számot hallgatom, könnyek szöknek a szemembe, mert tudom, hogy az érzés nem kölcsönös, sőt, lehet, hogy sosem lesz az. A lejátszót ismétlésre állítva lefekszem az ágyamba, és lassan, könnyes szemmel álomba merülök...
...éppen a Balaton partján állok, rövidre nyírt hajamat a nyári szellő borzolja, miközben nézem a vízben játszó gyerekeket és szüleiket a közeli szabad strand partján. Kis idő múlva visszaindulok a nyaralóba, mikor látom, hogy Te már az ajtóban állsz, kezedben napolaj, és rám vársz.
Ahogy végig néztem rajtad, szinte elállt a lélegzetem, abban a kis bikiniben voltál, amit nemrég kinéztem Neked, gondoltam, hogy jól fog állni, de hogy ennyire! A melltartó csodálatosan elfedte azokat a részeket, amit kívülállónak nem kellett látnia, de fülledt erotikát árasztott magából. A tanga sem volt különb, de a kettő együtt valami fantasztikus látványt nyújtott, s ez a mosolyodból ítélve jó irányban befolyásolta a vérkeringésemet. Odaléptem Hozzád, s megcsókoltalak, forróbban, mint eddig bármikor. Miután elváltak ajkaink megkérdezted: "Bekensz?". Erre csak egy bólintás és egy kis mosoly volt a válaszom. Ráfeküdtél a napágyra, s hagytad, hogy kezemmel minden porcikádat kényeztessem, néha egy felszisszenés, néha csak egy sóhaj jelezte ténykedésem eredményeit. Miután végeztem, még egyszer megcsókoltalak, majd a szemedbe néztem, s azt mondtam: "Akarlak, most, itt". Újra belevágtunk egy vad, és szenvedélyes csókcsatába, mikor felkeltél és elkezdtél az ajtó felé tolni, gondoltam, hogy az "itt" nem fog teljesülni, de a másik két kérésemnek eleget teszel. Beértünk a házba, és vadállatként vetettem magam Rád, lefektettelek az ágyra, és tested minden porcikáját érezni akartam, a füledtől kezdve a talpadig majdnem mindenhol megcsókoltalak legalább kétszer, aztán visszatértem a szádhoz. Minimum 10 percig csak szenvedélyesen csókolóztunk, s közben a kezem újra bebarangolta testedet, lefejtve rólad a melltartót. Gyönyörű, tenyérbe illő melleid vannak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2015. 04. 11. szombat 06:48
Hatalmas zagyvaság.
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?