A+ A-

Laura kalandjai 132. fejezet

Eredetileg írta: Miranda Mars
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

A következő kábé három hét olyan volt Laurának, mint maga a Paradicsom. Randivel majdnem minden éjjel szerelmeskedtek, kivéve hetente egyszer, amikor Laura Trinával volt. Trina többet is szeretett volna, de ezt Shawna lehetetlenné tette. De Laura sebei gyógyultak, és képes volt minden Trinával töltött éjszakán olyan szenvedéllyel szeretni, hogy Trina nem volt féltékeny Randire.
Laura tulajdonképpen már nem is emlékezett a fájdalomra. Minden egyes szabad percét ágyban töltötte, a két legszebb nővel, akit valaha is ismert. Mindkettő szerette, noha ez közte és Randi között sosem került szóba, és mindketten keményen szerették csinálni, noha a Trinával töltött éjjeleken Shawna jelenléte a szomszéd szobában mindig korlátozta őket.
Mint általában, Laura most is hibásnak érezte magát, amiért nem éri be csak és kizárólag Trinával. Zavarta a dolog, és mindig, amikor Randivel találkozott, lotyónak érezte magát. De Randi hihetetlenül gyönyörű volt, és ahogy jobban összeszoktak Laurával az ágyban, úgy vált egyre forróbbá és forróbbá. Amikor menstruációja volt, morcossá és ingerültté vált, mintha a Laurával való szeretkezés hiánya élete legnagyobb büntetése lenne.
Épp egy ilyen időszakban történt, amikor Randinek megjött, Trina meg valahogy nem ért rá, hogy Eric felhívta Laurát. Kissé félénk volt, ahogy mindig.
- Csak kíváncsi voltam... tudod - nyögte. - Hogy átjöhetek-e.
Laura csak nevetett rajta.
- És mit terveztél? Nézzünk meg egy filmet? Vagy igyunk egy kávét?
- Az... jó lenne.
- Valami mást esetleg?
Eric hallgatott. Laura tudta, hogy a férfi most zavarban volt. Övé volt a legnagyobb farok, amit Laura valaha is látott, ő volt az a srác, aki a bátyjával majdnem tönkrevágta Laura szexuális életét azzal, hogy egyszerre nyomták be kemény szerszámukat a puncijába, és most úgy viselkedett, mint egy szégyenlős tinédzser.
- Tulajdonképpen... azt akartam kérdezni, áthívhatom-e egy haveromat is, hogy találkozzon veled - mondta Eric nagyon óvatosan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2013. 02. 21. csütörtök 07:57
Imádom ezt a csajt smile
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:28
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?