Kalandra hívás

Szavazás átlaga: 5.29 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2004. augusztus 23.
Hossz: 8 914 karakter
Elolvasva: 1 862 alkalommal
Leírom, most is, miként képzelem el a következő szexuális együttlétünket. Természetesen figyelek arra, hogy csak is a legjobbat kapjad és meredten álló péniszem olyan élvezetet nyújtson számodra, hogy a felhők között érezed majd magad. Először is levetkőztetem magunkat, de úgy, hogy most Neked semmi dolgod nincs. Beleültetlek a fotelomba és kényelmesen a karfákra helyezem a két lábadat, így a kéjtől nedves puncikád csillogva tárul elém és kitágulva magát. Összefut a nyál a számban és meredezik már a nyelvem is és nyújtózkodik, hogy minél hamarább fürödhessen a puncinedvedben!
Nyalom és szívom a puncikádat, majd a meredező nyelvem hegyét a csiklódon pörgetem egy kis ideig, figyelve csukladozó sóhajaid ritmusát. Ekkor már elég magasan jársz, de nem hagyom abba. Egyre gyorsabban pörgetem a nyelvem a csiklódon és simogatni kezdem közben a nagyajkaidat, majd azokat széttárva a kisajkaidat is. Megvadulva a vágytól bedugom két ujjamat a nedves pinádba és keresve a kedvesen érdes felületet izgatni kezdelek belülről is és kívülről is nyalom a kicsorduló nedvességet., ami a vágytól kiégett ajkaimat csillapítja.

Mesésen finom a puncinedved és egyre többet akarok belőle nyalni, és közben ujjazlak, míg azt nem érzem, hogy kezdenek ritmikusan összerándulni az izmok a hüvelyed falán. Ekkor egy kicsit lassítok a tempón, és játszani kezdem a pináddal, nyallak mindenütt, és csak simogatom belülről a hüvelyed falát, és mikor kezd megfeszülni a tested újra rákapcsolok és megint olyan vad leszek, amilyennek szeretsz! Ujjazlak és nyallak és úszunk a nedvességedben és kezdesz a csúcsra érni, de megint visszább veszek, és megint lassítok a tempón. Megint csak cirógatlak a nyelvem hegyével, és finoman simogatom a hüvelyed falát az ujjaimmal! Amint újra sikerül egy kicsit kifújnod magad, megint csak rákapcsolok és ujjazlak vadul és nyallak-fallak és szívom a csiklódat, mint az állat és te a számban élvezel el. Megfeszül a tested és belecsúszik a számba és én csak gyönyörködöm a kielégített meztelen testedben. Miközben kezdesz visszaérni az orgazmus gyönyörű állapotából, gyengéden a péniszemhez vezetem a kezedet, és finoman elkezded simogatni, feltérképezed és átfogod, megmarkolod, és gyengéden húzogatod a bőrt a férfiasságomon. Közben csak kedves perverz szavakkal dicsérlek, ahogy tűrted a bevezető első részét, majd péniszemre éhezve fölé hajolsz és már nem csak a kezeddel kényeztetsz, hanem a nyelveddel és a száddal is.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.29 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 7. 08:10
#5
Sajnos nem az igazi.
1
z
zoltan611230
2019. augusztus 5. 03:56
#4
Picit unalmas.
1
a
A57L
2014. augusztus 21. 19:16
#3
Ez nem lett jó.
1
Piszke
2004. augusztus 26. 13:31
#2
Túl naturális, túl unalmas, tele ismétléssel. Nagyon gyenge.
1
T
Törté-Net
2004. augusztus 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1