A+ A-

Akarlak!

Hűvös nyári délután volt. Az eget sűrű felhőréteg borította. Még nem esett, de bármelyik pillanatban neki kezdhetett. Bár még csak 5 óra volt, de a borús idő miatt sokkal többnek tűnt. A lány a megbeszéltek szerint az áruház előtt várta a fiút. Nem számított rá, hogy júliusban ilyen hideg is lehet, és ez az öltözködésén is meglátszódott. Egy rövid fehér farmernadrág volt rajta, a végén rojtokkal mintha egyszerűen csak levágták volna róla a szárakat, úgy tűnt az elvarrásával senki sem foglalkozott. Fölül egy hosszú ujjú fekete zipzáros felsőt viselt, ami nagyon illett a hosszú selymes sötétbarna hajához. Márkás sportcipőt hordott, amit mindig tisztán tartott, hiszen utálta az ápolatlanságot. Ahogy ott várt a fiúra olyan volt akár egy elveszett kiscica. Csak arra várt, hogy ölelje már meg végre valaki.
Már 10 perce ácsorgott egyedül, amikor végre megjelent az ismerős sötétkék autó. A fiú sietve kiszállt az autóból és egy csókot adott a lánynak. - Ma igazán jól néz ki, állapította meg magában a lány.
És valóban, a 185 cm magas, barna tüskés hajú fiú fontosnak tartotta a mai napot, ezért is készülődött annyit és valójában ezért is késett el, de ezt nem akarta a lánynak elárulni. Ő is sportcipőt hordott, hosszú sötétkék farmernadrágot és egy fekete pulóvert. A lányt egyből megcsapta a fiú kellemes illata, az az illat, ami mindig nagy hatással volt rá, és ez most sem volt kivétel.
- Ne haragudj a késésért! Tudod a forgalom... Nem fázol?
- Azt hittem melegebb lesz! De menjünk, mert lekéssük a mozit!
Kézen fogva bementek az áruházba, ahol szerencsére már jóval melegebb volt. Felmentek a legfelső emeletre, ahol a mozi volt. A fiú, Tamás vett 2 kólát, és egy nagy pattogatott kukoricát maguknak, úgy mentek a terembe. A teremben már sötét volt, mozifilmek bemutatóit látták a vásznon, a film még nem kezdődött el. A leghátsó sorba szólt a jegyük, a sarokba.
Mikor végre elkezdődött a romantikus vígjáték, Anna közelebb húzódott Tamáshoz, aki egy puszit nyomott a lány angyali arcára. A film közben többször adtak egy kis csókot egymásnak, ezzel bizonygatva, hogy szerelmesek, és szeretik érezni a másiknak a közelségét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 08:30
Jó.
#4 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:05
Nekem is tetszett.
#3 listike 2013. 12. 29. vasárnap 06:54
Tetszett.
#2 papi 2013. 04. 26. péntek 05:33
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?