A+ A-

Rioi történet

Egyik évben, barátaimmal úgy döntöttünk, unva a telet, hogy melegebb vidék után nézünk. Sok vita után, végül Brazília mellett döntöttünk, azon belül is Rio.
Nyár, meleg, napfény, tengerpart, és gyönyörű lányok! Kellhet ennél több? No, ha már így eldöntöttük, akkor indulás!
Összeszedtünk minden szükséges iratot, előszedtük az összekuporgatott pénzünket, s elindultunk.
Utazásunkról, és az első pár napról nem írnék, hisz az unalmas repülésről, a városnézésről, a kínálat feltérképezéséről nem nagyon tudnék mit írni. Inkább a továbbiakról...
Egyik este sokat vitatkoztunk, hogy hová is menjünk szórakozni, és természetesen lányokat felcsípni.
Vitánk odáig fajult, hogy a végén mindenki ment a maga útjára.
Dühömben, hogy milyen kis problémán is össze tudunk veszni, órákig jártam a várost, végül megpillantottam egy csillogó-villogó, zenétől hangos szórakozóhelyet. Hogy hol járhattam, arról fogalmam sem volt, de azt azért sejtettem, hogy gazdagabb környéken járhattam.
Gondoltam, ha már itt vagyok, bemegyek, lesz ami lesz. Megvettem a belépőt, s bementem. Kértem egy italt, s leültem egy boxba, s néztem a parketten táncoló embereket, a pultnál álldogálókat.
Kicsit, vagy inkább nagyon is fura helynek tűnt. Itt mindenki mindenkivel tácolt, ölelkezett, és a kezek is bátran kalandoztak mindenfelé, és ráadásul inkább férfinak, mint nőnek tűnő emberek énekeltek, táncoltak a színpadon.
Csak később esett le, hogy hol is vagyok... Egy melegbárban... Nagyszerű, -gondoltam- majd felhörpintettem poharam tartalmát, és indultam volna kifelé.
Indultam volna... Mikor felálltam, egy gyönyörű teremtés állt elém.
Hosszú, göndör vörös haja volt, hófehér bőre, méregzöld szemei. Arcvonásai kicsit élesek voltak, ugyanakkor ez adta meg a szépségét. Ajkai csillgóan csokra hivogattak. Ruházata egy aprócska toppból, egy falatnyi szoknyából és egy pár tűsarkú cipőből állt.
Ahogy az első döbbenet után jobban szemügyre tudtam venni, észrevettem, hogy tökéletes alakja van. Kebleit sejteni engedte némileg áttetsző felsője, és mivel melltartót nem viselt, még jobban elképzelhettem. Vékony dereka, formás, és számomra oly kedves, kerek, feszes popsija volt. Mmm, ha a kezeim között érezhettem volna...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 14:53
Miért nem jelölték ezt homonak? Akkor el sem kezdem olvasni...
#5 listike 2014. 10. 30. csütörtök 07:29
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:17
Nem rossz.
#3 firstex 2005. 02. 23. szerda 09:45
Gratula bizony! A kidolgozás sajnos nem igazán részletes, de végre a legjobb téma! Lettem volna a helyedben!A legjobbbb!!!
#2 Sanya 2004. 08. 17. kedd 17:34
Gratula! Ez igen csak közepesre sikeredett Öcsi. Talán lányokkal is fantáziálhatnál és hagyd a "bánatba" a Net-et, inkább a strandon kuksolj, mint a számítógép előtt!
#1 Törté-Net 2004. 08. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?