A+ A-

Pisis történetünk 3. rész

Az utolsó pisis együttlétünket egy fergeteges éjszakai szeretkezés követte ahol mondhatom anyait apait beleadtuk és szerelemmel szerettük egymást. Akkor azt mondtam most értünk a csúcsra a szexuális kultúránkban és ezt fokozni nem lehet. Azóta tudom ez csak a jéghegy csúcsa volt.
Sajnos azokban a napokban a munkahelyi gondjaink annyira felgyülemlettek, hogy látástól vakulásig dolgoztunk és egymásra alig maradt időnk. Mikor már reszkettünk a szexért akkor egymásnak estünk és vad orgiákat csináltunk, de inkább csak a kielégülésre törekedtünk. Persze ebben az időszakban is szeretkezéseink közben mindig emlegettük a pisi szex örömeit és egymás fülébe búgtuk a vágyainkat. Ezekben a napokban már zuhanyozni én is teli hólyaggal mentem és élvezettel engedtem ki a pisimet a tálcába állva és közben izgattam a csiklómat. Minden hétvégénk úgy jött ki, hogy egyikünk korán ment el és napközben meg a gyerek volt a lényeg. Egy nyugisabbnak tűnő hétvégén a gyerkőcöt elvittük a mamához és késő este fáradtan estünk egymásnak, majd egy vad dugás után egymás karjában aludtunk el. Reggel korán ébredtem és gondoltam, míg a férjem durmol, kiszaladok a piacra és valami főznivaló után nézek. Csak egy könnyű nyári ruhát kaptam magamra és indulás előtt beszaladtam a WC-re. Pont a kis dolgom végeztem mikor nyílt a WC ajtaja és a férjem szinte csukott szemmel és álló farokkal támolygott befelé. Szinte én ébresztettem mikor rászóltam:
-Helló! Hát Te a másikat észre sem veszed, hogy a WC-n ül! Képes lennél engem lepisilni!
Ekkor nagy szemekkel nézet rám engem meg a második mondatom elképzelése hozott tűzbe és szinte izgalom fogott el. A férjem hátrálni akart kifelé egy bocsika rebegése mellett mikor a merev farka után nyúltam és annál fogva visszahúztam.
-Ha már bejöttél had könnyítsek rajtad. Tartsd a pisidet vissza azt szeretném, ha más távozna először a kemény farkadból!
A végét már úgy rebegtem a mondókámnak, hogy a farka félig a számba volt és átadtam magam a szopás élvezetének. Előbb csak finoman a makkját nyalogattam, majd beljebb engedtem a farkát és szinte a torkomig leengedtem majd vissza az ajkai szélére és az ajkammal kényeztettem a szerszámját. Kezeim sem tétlenkedtek, mert amelyikkel tartottam, vezettem a számba a farkát finoman húzogattam a bőrt a másik kezem pedig a golyóival játszott majd lejjebb csúsztattam és a fenekét kezdtem simogatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 20. szerda 14:44
Nagyon de nagyonjooó!
#5 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:04
Nem rossz.
#4 Dr. Szabó István 2008. 12. 29. hétfő 10:09
szuper volt, csak azt nem értem a hölgy miért tartja undorítónak még ennek dacára is azt, hogy a férjének adja ezt a drága finomságot?
A történetet olvasva ő is rájött már, hogy ennél jobb nem létezik a szexualitás terén ez maga a csúcs és valahol még mindíg érzem a kétkedést és a viszolygást a dologgal kapcsolatban.
Szemléletet kéne már váltani mert egy férfi számára a csúcsot jelenti amikor egy hölgy fölé hajol és szájába engedi a boldogságot jelentő nedűt.
#3 Péter 2008. 12. 28. vasárnap 21:29
Gratulálok az írásaidhoz.Mi még csak most kezdtül el gyakorolni amit átéltetek.A tabuk nélküli örömszerzés egy csodálatos fajtája,még ha más emberek számára mindez undorítonak is tünik.Remélem még élvezhetjük a folytatást.
#2 Nóra 2008. 02. 19. kedd 21:11
Nagyon jó kis sorozat, szívesen olvasnék további részeket.
#1 Törté-Net 2004. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?