A+ A-

A Bátor

Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Druck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.
Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig fésülködött - míg fejére tornyozott, szőke haja kellőképpen spontánnak nem tetszett, s arcába hulló tincsei a legelőnyösebb módon nem keretezték ovális arcát, ibolyakék szemét, duzzadt ajkát -, megkereste legapróbb bikinijét, és a csípős levegőtől enyhén borzongva lesétált a parkba.
A pályán Mercedes elvétette a labdát, az tompán puffant a füvön, és gurult vagy másfél métert. Mercedes utána szökkent, formás hátsóját partnere felé meresztve, kimódolt lassúsággal előrehajolt, felvette a labdát, hátrafordult, és ingerlőn felkacagott.
- Itt van! - kiáltotta.
A dög, gondolta Fanny, és szájában megkeseredett a limonádé. Mercedes jó bőr, ha nem is olyan szép, mint ő, mert alacsonyabb, és a lába se ér az égig, de formás lány. Nagy mell, gömbölyű comb és legendás szakértelem a szexben. Azt beszélik, fenomenálisan szop, és lelkesen részt vesz minden csintalanságban. Így mondta Balázs, akitől a jellemzést Fanny hallotta, hogy csintalanság, és nem ment bele a részletekbe, úgyhogy Fanny csak találgathatott.
A pályán befejezték a játszmát, a páros egymás mellett vonult a szálloda felé, majd elbúcsúztak a szökőkút mellett, ahol a keskeny gyalogjárdák szerteágaztak a tó, a napozóágyak, a sportpályák felé és a szálloda irányába.
Mercedes futó csókot nyomott a férfi arcára, majd könnyed, játékos léptekkel a szálloda felé indult, Laci pedig odajött Fannyhoz.
- Korán keltél - állt meg mellette mosolyogva, és Fanny feltolta feje tetejére a napszemüveget, mert nem volt már mit titkolnia.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:46
Jó írás.
#5 listike 2013. 11. 27. szerda 07:54
Nagyon tetszett.
#4 v-ir-a 2013. 10. 22. kedd 23:15
de jó volt smile
#3 Peter Hun 2013. 10. 22. kedd 15:55
Nagyon jó!
#2 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:33
Fantasztikus!!! smile
#1 Törté-Net 2004. 08. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?