A+ A-

Vak Áció 1. rész

Mert mi is olyan jó a nyárban? A vízparton ücsörögni egy korsó sörrel a kezemben? Átaludni a délelőttöt, miután egy forró éjszakát töltöttem a barátnőmmel? Haverokkal nyaralni és bulizni? Vagy éppen mindezt egyszerre ...
Egy hatalmas nyaralótelepre ruccantunk ki a Duna mellé. Én és a barátnőm, a legjobb haverom, a barátnőm két lány ismerőse, meg még egy szerelmes pár, akikkel nem nagyon szoktunk foglalkozni, el vannak magukban, csupán szívesebben mennek úgy, hogy tudják, más ismerősök is vannak a közelben.
A buszon már kezdtük jól érezni magunkat, de amikor beléptünk a telep kapuján, végérvényesen és visszavonhatatlanul elöntött a kellemes nyári hangulat.
- Várj egy picit! - szólt a barátnőm, de mielőtt befejezte volna a mondatot, már meg is fogott és visszarántott. Elő vette a kis tip-top oldaltáskájából a tükör szentségével megáldott szemfestéket, és hosszú percekig igazgatta magát. Mintha már egyenesen a kifutóra készülne. Unalmamban bámészkodtam.
Ekkor jött be a kapun egy szőke lány. A szemeim rátapadtak.
Meg szoktam bámulni a nőket. Nem túl feltűnően, de nem tudok ellenállni annak a szépségnek és csodának, amit egy női test, főként a lábai és a feneke nyújtanak, főleg ha minél jobban odatapadnak a ruhaneműk. Esetleg alig vannak rajta ... DE most nem egészen ez történt. Habár igen csinos, vékony lányról van szó.
De az arca! Hihetetlen. Kedvességet, nyugodtságot árasztott. Egy igazi cukorfalat! Ahogy haladt, a lágy szellő meglobogtatta hosszú szőke hajtincseit. A meleg, lágy napsugarak átsütöttek rajtuk, és egyenesen a mellkasomba hatoltak. A szívem egy ütemmel többet vert, egy hullámot indított bennem, ami folyamatosan áradt ki a kezeimbe, egészen az ujjaim végéig.
Hirtelen furcsa képek jelentek meg a gondolataimban. Mint jelenetek egy filmből, amelyeket, kitépkedtek a hosszú szalagról és összeragasztottak. Egy érintés a testén. Egy ölelés. Egy csók.
Elhaladt. Szemeim visszatértek az unalmas külvilághoz. Elgondoltam, mi is történt az utóbbi pár pillanatban, és hirtelen félni kezdtem. Már éreztem mögöttem a barátnőm szúrós tekinteteit, ahogy azt mondja: "Hát Te meg minek bámultad meg azt a csajt!" Idegesen, lassan fordultam hátra, amikor is megláttam, valójában még mindig sminkeli magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 1. péntek 06:41
Bevezetésnek jó, csak egy kicsit túlságosan is bő lére van engedve,
#4 A57L 2014. 10. 27. hétfő 14:34
Elég jól indul.
#3 utazo 2013. 12. 13. péntek 15:00
a bevezetes jo
#2 papi 2013. 06. 6. csütörtök 15:43
Nekem tetszik
#1 Törté-Net 2004. 07. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?