A+ A-

Dévédé 3. rész

A dévédé I. és II. rész befejező folytatása, egy estről...
... Benn álltam a tusolóban, és folyt rám a melegvíz, már egy jó ideje. Ez egy klassz bojler Maráéknál, rögtön olyan víz jön, ami nem forró, és nem hideg. Otthon sokat kell játszani amíg eltalálom a megfelelő hőfokot. Folyattam a hajamra, a fejemre, nyakamra, és onnét fogva le, a vizet. Néztem, amint a vízsugarak magukkal ragadják a hasamon megkötni kezdő spermafolyamot. A java már oda volt, de, a még ott levőket most felkapta a vízáramlás és elkülönülten, ott ment a lefolyórész felé mind. Zsibbadt voltam és az átélt szexélmények folytán kissé felpörgetett állapotban, ugyanakkor meg kielégülten fáradt is. Ez utóbbi, néhány percre győzött, az izgatottságom felett. Ha lehetne egy kicsit állva a tusolóba aludni, akkor most megtenném, miközben folyik rám a víz.
Átszappanoztam a testem. Ott lent, ahol Karcsi lövedéke rám jött, ott jobban átmostam. Kicsit szégyelltem magam, itt tusolás közben, és azon agyaltam, hogy most mit gondolhatnak rólam a többiek. Iszonyatos kettősség dolgozott bennem. Egyik oldalról, szexuálisan felizgultam, sőt évszázados gátlásaimat legyőzve, fel tudtam izgatni egy társaság férfi tagjait, nem túl tökéletes testi mivoltom ellenére. A sok csalódás után ez azért, emeli az önbecsülésemet, még ha nem is az a fajta dolog, amivel az ember villog társaságban, de valahogy mégis... Másrészről, pedig hagyományos nevelést kaptam, anyámék, ha megtudnák az iménti "bemutatóm", tuti lefejeznének, de legalább is kitagadnának. Sajnáltam az emberem is, belegondolni se nagyon mertem, mi lesz ha megtudja.
"Ha valamit két ember tud, azt mindenki tudja" - mondogatta anyám gyerekkoromban. Most amikor e sorokat írom, már nem izgat a dolog, mert a történtek után félévvel szétmentünk, de nem emiatt. Egyszerűen nem stimmeltünk össze. Engem nem köt le a politikai viszonyok megvitatása, a gazdasági helyzet se nagyon hozott lázba, őt meg nem érdekelték a sporteredményeim, és kirándulni is utált... Amikor nálunk vagyunk, politikai műsorok orrvérzésig... De leginkább az zavart, hogy durván, támadóan rámripakodott, lassan mindenért. Egy ilyennél hagytam ott a Tesco-ban Ez van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2016. 11. 14. hétfő 21:09
Még mindig nagy kedvencem!
#5 deajk2008 2016. 11. 12. szombat 11:51
szeretem a gruppenszexet... 8p
#4 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:38
Egész jó.
#3 papi 2013. 08. 1. csütörtök 11:06
Nem rossz
#2 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:11
Hanake Viktória történeteinél nem nagyon olvastam jobbat (na persze a nagy klasszikus, a Szerenád kivételével). Kár, hogy abbahagyta az írást... :
#1 Törté-Net 2004. 07. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?