93 júliusa

Szavazás átlaga: 7.2 pont (113 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 21.
Hossz: 6 929 karakter
Elolvasva: 19 205 alkalommal
Egy kicsit vad a történet, készülj fel rá, hogy itt – ott fantáziának fog hatni. Pedig nem az hidd el. És tényleg akár egy pornónovellának is beillene. Szóval még fiatal voltam és független. Egyedül laktam egy 25 nm – es VIII. kerületi lakásban. Nyaranta a Népligetbe jártam ki napozni, ingyen volt, a
s
alf
ör
alf
t
bolti áron vettem, a locsolócsap lehűtötte és csajok is voltak kinn. Egy alkalommal egy idősebb nő közelében ültem le, egy eléggé elzárt helyen. A nő egy idő múlva felült és lazán levette a bikinifelsőjét. Már benne volt a korban, de a melle még feszes volt, ha már kissé megereszkedett is. Kissé ledöbbentem, de tetszett a látvány, elég régóta nem volt akkor épp barátnőm. Azon kívül persze első alkalommal nem történt semmi, hogy csak mosolyodtunk egymásra, Ő meg félóránként olajozta a cicijeit. Nekem meg persze állt mint a győzelmi zászló. Második alkalommal már direkt oda mentem ki. Már kinn volt Ő is. Megint az olajozós játék egész nap, de délután nem bírtam tovább és elővettem a farkam. Csak mosolygott a látványon. Simogattam magam, de azért mindig visszatartottam amikor az élvezéshatárra érkeztem. Ő dőnként felült megigazította a pokrócát amin ült, ilyenkor felém fordította gömbölyű seggét, combjait széttárta és a puncija kidomborodott hátrafele.
Elég sokáig, kb fél 6 – ig tartott a "show" utána felöltözött és elment. A harmadik héten szintén előbb ért ki mint én de most megszokott bikinialsója helyett egy akkora tanga volt rajta aminek anyaghányada kb két cipőpertli meg egy negyed
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
zsebkendő
. Megint beindult az olajos simogatás aminek csakhamar jelentkezett a hatása. Mivel múlt héten nem csinált botrányt, szépen elő megint a kisfőnököt. Lassan simogattam a kemény szerszámon, ha előreszaladtam a csúcsig akkor leáltam és lassú légzéssel, meg az intimizmaim játékával valahogy sikerült visszafognom az orgazmusom. Mosolygott egy ideig a látványon majd felállt és odajött hozzám. Persze Én "rendes" emberként becsomagoltam magam.
– Szia Klári vagyok.
– Szia, Péter.
Egymással szembe leültünk.
– Látom nem tolakszol, de engem izgat ez a szituáció és Én is fel vagyok izgulva a látványtól.
Nem zavar, hogy idősebb vagyok és Én kezdeményezek
– Nem, miért kellene – mosolyogtam
– Ne dugd el a farkad, nagyon kellemes látvány – mondta
Félrehúzta a tangáját és elkezdte magát izgatni.
– Csináld Te is – sugta
Elővettem újra a szerszámom és lassú mozdulatokkal húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Amikor már begerjedt idönként előrehajolt és bekapta. Néha meg én szopogattam a bimbóit miközben a csiklóját meg a punciját izgattam. Folyt belőle a nedvesség, már az élvezés határán voltunk amikor nyögdécselni kezdett:
– Kefélni akarok,... a farkad kell... menjünk valahova ahol rendesen dughatunk.
Magunkra kapkodtuk ugy – ahogy a ruhánkat és pár száz méterrel odébb találtunk is egy meglehetősen bokros területet. Ott aztán leterítettük az Ő nagy pokrócát, teljesen meztelenre vetkőztünk. Először finoman csókolgatni kezdtem a mellbimbóit, szopogattam, majd lassú nyalogató mozdulatokkal kezdtem lejjebb vándorolni a pocakján, birizgáltam nyelvheggyel a combja tövét és az ágyékát. Nyöszörgött, amikor a popsija és a combja találkozásánál kezdtem szívni a bőrét, majd finom nyelvcsapásokkal elindultam a puncija irányában. Hörögve kezdte el venni a levegőt amikor a szeméremajkait csókolgattam, majd megrándult amikor finoman bekaptam a csiklóját. Lágyan szopogatni kezdtem, közben a nyelvemmel a hegyét csapkodtam. Csorgott a nedve, előbb egy, majd két ujjam csusztattam be a puncijába. Lassan mozgattam az ujjam, utána visszahajlítva masszírozni kezdtem a csikló belső tövét. A pólóját a szájába tömte, hogy a sikolyait elfojtsa. Vonaglott és dobálta magát és éreztem ahogy megfeszül a teste, ívbe hajlik és éreztem ahogy a számat telifröcsköli valami forró lével.
Összeszoritotta a lábait és eltolt magától. Rámosolyogtam és újra megcsókoltam a mellbimbóját amire csak egy nyögés és egy rándulás volt a válasz. Fölé emelkedtem, széthúztam a combjait és misszionárius pózban ráfeküdtem. Felhuztam a combjait és egészen lassan kefélni kezdtem. Óvatosan toltam befelé a farkam amit halk mormogással nyögéssekkel kísért.
– Iiistenem... de jóóó... Mélyen... még...
Amikor tövig betoltam, lassan mozogni kezdtem, hol apró kőröző mozdulatokkal, hol lassú ki – be tologatással, hol csak tövig benn a nőben és közben, ahogy az intim izmaim megfeszültek és megmozdult a péniszem, a méhszájat vagy a hüvely felső részét izgatta a makkom. Addig mozogtam igy finoman mozogva, amig könyörögve kért, hogy keményen basszam és ne törődjek vele mert már kész és zsibbad a puncija. Akkor feltettem a lábát a vállamra és amilyen gyorsan és keményen csak bírtam elkezdtem kefélni. A szájába az öklét tömte, hogy a sikolyait elfolytsa, én meg pár percnyi eszeveszett mozgás után beleélveztem. Lihegve pihentünk egy ideig. Utána beszélgetni kezdtünk, és simogattuk egymást. 52 éves kora ellenére még nem volt megereszkedve a teste, bár a kor már látszott rajta. A bőre sima volt és bársonyos. Puha húsos tenyerével átfogta a tövénél a farkam és finoman ritmusosan meg – megszorította, közben a mutatóujjával a zacskom tövét masszírozta. Lassan visszatért belém az élet. Újra csókolgatni kezdük egymást én a füle tövét és a nyakát csókolgattam, és lejjeb vaándoroltam kemény bimbóihoz. A pöckét kezdtem masszírozni, amit mély nyögdécseléssel fogadott. Magához ölelt majd beleült a farkamba. Lassan mozgatta a csípőjét,
Én meg a cicijeit simogattam, csókolgattam, szopogattam, a hüvelykujjammal pedig a csiklóját masszíroztam továbbra is. Igy élvezett el másodszor. Rámborult és a fülembe súgta:
– Ezt a menetet hátulról fejezzük be.
Négykézlábra állt, mögé térdeltem és a domború popsiját széthúzva bevezettem a szétnyílt punciba a farkam. Ahogy az előbb szemből most hátulról is ugyanazt a finom variációban keféltem, közben magát simogatta. A lökések között egyszer csak hátranyúlt és a hátsó bejárathoz irányított. Egész finoman csúsztattam be neki, Ő magát simogatta míg Én a popsiját ostromoltam. Az első lökésnél éreztem, hogy igy natur nem fog a dolog sikerülni, de kéznél volt a napolaja. Bőségesen bekentem vele magam is és a popsilukát is. A szűk, forró nyilás a lassú, de határozott nyomásnak engedett és éreztem ahogy a záróizom teljesen átengedi a farkam. Tövig benne voltam és határozottabb lökésekkel kezdtem dolgozni benne, közben a csiklóját masszírozta. Csakhamar bele is élveztem. Utána még elvoltunk kinn egy darabig, sokáig beszélgettünk róla, rólam a munkánkról, könyvekről. Este hazakísértem. Néhány alkalommal még találkoztunk, a lakásán párszor megismételtük a ligetbeli kalandot, volt rá időnk egész éjszaka, de amikor többször is úgy értem fel hozzá, hogy "most épp rosszkor jöttél" inkább megszakítottam a kapcsolatot. Remélem az ezüst éveinek legalább egy kis morzsáját megédesíthettem, és én is köszönöm Neki azt a vad délutánt és az utána következett néhány éjszakát
Hát ennyi.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.2 pont (113 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. szeptember 30. 17:19
#20
Nekem tetszik 8 pont.
1
f
feherfabia
2019. szeptember 9. 06:58
#19
Nagyo jó lehetett!
1
z
zoltan611230
2019. július 31. 06:23
#18
7 - pont,jó nagyon.
1
Andreas6
2017. november 24. 06:28
#17
Semmi kifogásom az idősebb nők ellen, ha gusztusos a külsejük. A stílusod még fejlődhet.
1
t
t.555
2017. augusztus 30. 04:07
#16
Tetszik a történet!
1
i
ivol
2017. február 3. 22:01
#15
Nagyon kellemes volt olvasni. Korrektül írta le az adott szexuális cselekményt.
1
barbi81
2016. október 8. 20:53
#14
okes sztori
1
zsuzsika
2015. október 27. 08:25
#11
Nem rossz.
1
l
listike
2014. szeptember 25. 07:16
#10
Jó.
1
a
A57L
2014. május 3. 06:58
#9
Nem volt rossz.
1
tutajos46
2014. február 15. 21:39
#8
Jó kis nosztalgia!
1
sztbali
2014. február 3. 16:27
#7
Nem annyira vészes.
1
genius33
2013. február 28. 08:31
#6
Nagyon szuperrr.
1
pandur
2007. szeptember 20. 15:04
#5
tök jó volt
1
biharos
2007. június 27. 17:59
#4
Kit érdekel itt, hogy a fickónak mekkora a lakása...az, hogy gerontifil az Ő baja, amúgy lehetett volna rosszabb is...
6 p.
1
Pavlov
2004. július 23. 19:45
#3
Betyár...
1
Salix
2004. július 22. 10:13
#2
Nem rossz. Sok a szoismetles, de annyira nem gaz. Valamit nem ertek:
Hogy-hogy mar 422-szer töltöttek le, 5 ember szavazott ra es csak tegnap (ill.) ma ejfelkor került fel? Vagy a valasz az, hogy olvassam el a FAQ-ot???
1
T
Törté-Net
2004. július 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1