A+ A-

Az első eset

Ez a történet jó 15 évvel ezelőtt esett meg velem. Azóta sok mindenen keresztülmentem, és sok miden megváltozott, de biztos vagyok benne, hogy amit most leírok alaposan megváltoztatta az életem.
A dolog úgy kezdődött, hogy 18 évesen vidékről felkerültem egy pesti egyetemre. Az első évben kolégista voltam, de amikor a testvérem is felkerült elhatároztuk, hogy keresünk egy albérletet. Elég hamar találtunk is egyet, és mivel három főt kerestek tesóm beszervezte még egy haverját is. A főbérlő egy fiatal pár volt, első ránézésre normálisnak tűntek, bár nem nagyon illetek össze. A fiú tök átlagos volt elég csendes, és valamivel fiatalabb, mint a lány. Ő 22 - ő volt míg a "menyasszonya" 25. A lány viszont elég feltűnő szépség volt. Hosszú, hullámos szőke hajú, kék szemű. Szabályosan szép arcú. Nem volt túl magas, de sportos, izmos teste gyakori mozgásról árulkodott. Szép formás feneke, és méretéhez képest nagy mellei voltak.
Eleinte minden jól ment, beköltöztünk a nagyobb szobába, ők ketten voltak a kisebben, a konyhát, fürdőszobát természetesen közösen használtuk. Aztán egyre több veszekedés alakult ki köztünk. A lánynak semmi nem tetszett, mindenért ránk szólt. Nem vihettünk fel barátokat, beosztotta a fürdőhasználatot, ilyesmi. Állandóan zsörtölődött, de mivel nem volt más lehetőségünk eltűrtük a dolgot. A mindennapi civódás miatt elmérgesedett a helyzet és két hét után már alig szóltunk egymáshoz. Mi hárman csak Hárpiának hívtuk a kis kurvát, és rendesen utáltuk.
Így ment el több, mint egy hónap, amikor, az egyik délelőtt, elmaradt egy előadásom, ezért az albiban maradtam. Ilyenkor senki sem szokott itthon lenni. Gondoltam belenézek egy pornófilmbe amit egy havertől kaptam. Jó kis film volt, mivel már egy ideje nem volt barátnőm, és alkalmi randi sem jött össze erősen felizgultam. Kihasználandó az egyedüllétet önkielégítésbe kezdtem. Már éppen elmentem volna, mikor hirtelen benyitott Alexa. Persze rögtön észrevette, hogy mit csinálok, én meg kapkodva igyekeztem felhúzni a bokáimról a rövidnadrágom, majd kikapcsolni a filmet. Ő megállt az ajtóban, és először rettenetesen dühös ábrázatára gúnyos mosoly költözött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sikamika 2014. 06. 4. szerda 23:21
kicsit beteges...
#5 Péter 2008. 04. 28. hétfő 18:22
Hát ez egy nagy hülyeség, akár kitalált, akár nem. Mindkét esetben szégyellje magát az illető, utóbbibban fel is jelenteném...
#4 slave 2008. 01. 21. hétfő 17:06
ha valaki tud ilyen főbérlőt rohanok:)

#3 Gerontfil 2005. 04. 8. péntek 05:24
Nekem tetszett.9pötty.
#2 pet 2004. 08. 31. kedd 15:04
Jó történet, hasonlót még sehol nem olvastam, amennyire értek az ilyesmihez. Jó a stilus is. Csak egy ici picit valószinütlen és privát vélemény: nem szivesen lennék "kis fütyi" helyében, inkább csak olvasgatni jó ilyen ritka nőkről...
#1 Törté-Net 2004. 07. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?