Első hódításom

Szavazás átlaga: 7.35 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 15.
Hossz: 9 013 karakter
Elolvasva: 12 794 alkalommal
Zsuzsát, barátnőm, Ági révén ismertem meg. Ágival egy szobában laktunk a főiskola kollégiumában, és azóta is hol gyakrabban, hol ritkábban, de találkozunk, tartjuk a kapcsolatot. Talán ő a legjobb barátnőm. Már több mint tíz éve. Ő hívott el a görög táncházba, ahol bemutatott a jelenlévőknek, köztük Zsuzsának is. Mint barátnőjét, úgy mutatta be.
Rögtön megtetszett nekem. Pont úgy nézett ki, mint az a lány, akivel erotikus álmaimban, képzelgéseim közepette szeretkezni szokta. Ne értsetek félre, nem vagyok leszbikus. Férjem van, akivel imádok ágyba bújni, aki a legjobb szeretőm, és legodaadóbb társam. Mégis, gyakran elábrándozok azon, milyen lenne egy lánnyal. Egy lányt meghódítani, ágyba vinni, és kedvére tenni. Az ábrándokon soha nem jutottam messzebbre.
Ezután az este után ábrándjaimnak neve lett, – Zsuzsa. Testet öltött az álomkép, vörös hullámos hajában, diszkréten szeplős arcában, keskeny szájával, karcsú alakjával. Gyakran gondoltam rá, néha még szeretkezéseink közben. Férjem ebből nem vett észre semmit, még örömmel is tapasztalta, hogy milyen gyakran jó nekem egymás után. Hogyne lett volna jó, mikor gondolatban Zsuzsa punciját nyaltam, melleit simogattam.
Mint mondtam, semmilyen tapasztalatom nem volt a lányokkal. És féltem is, mi van, ha elutasítana, ha elmesélné Áginak. Ezt semmiképp nem akartam. Ágit a szex sem különösebben izgatta, nem hogy egy lánnyal...

Mint az életben oly gyakran, a sors alakította életünket, nem mi. Történt egy pénteki napon, hogy a táncház, amelynek rendszeres látogatója lettem, igen későn ért végett. Ági megkért, vigyem ki őt először a buszához, mert nem éri el az utolsót. Ha csak tehettem, kocsival mentem, s először Zsuzsát tettük ki, majd Ágit tettem ki a megállónál. Ha még volt időnk, ilyenkor beszéltük meg az élet kisebb dolgait.
Sietnem kellett, hogy időben odaérjünk. Odaértünk. A busz már kanyarodott, de villogtam neki, megállt, felvette Ágit. A vezető ismerte, gyakran járt vele.
Kettesben maradtam Zsuzsával, de fogalmam sem volt, mit csináljak, hogyan közeledjek felé. Beszélgettünk, nagyon kellemes társalgó volt. Lassan hajtottam, minél később érjünk hozzá. Mivel közel lakunk egymáshoz, a mi lakásunk felé kanyarodtam. Egyedül voltam, Péter, a férjem dolgozott, csak délelőtt volt várható.
Megtudtam Zsuzsáról, hogy két éve vettek neki a szülei a lakótelepen egy egyszobás lakást, hogy titkárnőként dolgozik egy építési vállalkozásnál, s szereti a munkáját. Ő tartja a kapcsolatot a lakásvásárlókkal, de írja az üzleti leveleket is, valamint tolmácsol, ha külföldi üzletfél érkezik. Volt egy komoly kapcsolata, de az véget ért két hónapja, s azóta semmi említésre méltó.
Meglehetősen kiszáradtunk a táncház alatt, de ma nem volt alkalmunk a szokásos baracklevet meginni. Az én torkom egyébként is ki volt száradva, tenyerem ellenben izzadt. Izgatott voltam. Hogyan lehetséges, hogy ez az aranyos lány nem érzi azt s kisugárzást, ami úgy áramlott belőlem felé! Engem perzselt.
Nem jössz fel egy kólára? – kérdezetem. Éreztem, vibrál, remeg a hangom. De, szívesen, ha nem zavarlak. Késő van. Dehogy zavarsz, gondoltam magamban, és hangosan csak ennyit mondtam, nincs még oly késő.
A nappaliban, a kanapén ült le. Én behoztam a kólát, s most ő kezdett el faggatni. Hogyan élek, mit csinálok, mik a vágyaim. Hogy mik a vágyaim! Te vagy az, Te vörös szépség, álmaim vágya! Meséltem neki külföldön töltött éveinkről, első férjemről, s hogyan leltem meg a boldogságot a mostani mellett. Útkeresésemről, arról hogyan szeretném alakítani életem. Amikor megemlítettem, hogy egy masszőrtanfolyamot is elvégeztem egy afrikai szalonnyitás reményében, felcsillant a szeme. Én úgy szeretem, ha masszíroznak, nincs kedved? Kérdezte. Hiszem, már mióta erre vágyok, megérinteni őt! Szívesen válaszoltam, de a hangomra nem ismertem rá. A torkom teljesen kiszáradt az izgalomtól.
Kinyitottam az ebédlőasztalt, leterítettem rá egy nem használatos paplant, arra egy lepedőt. Férjem kispárnáját készítettem ki neki. Tudom, hogy nem fog érte megharagudni. Sem a párnáért, sem másért...
Lezuhanyozzak? Kérdezte. Én is, ő is kimelegedtünk az este. Felesleges, mert csupa olaj leszel, majd utána – feleltem. "Mennyire vetkőzzek le? " kérdezet. Mezítelenre, válaszoltam volna legszívesebben, de csak annyit mondtam, "Talán bugyira. " Reméltem, hogy nem hagyja magán, de rajta maradt.
Felfeküdt az asztalra, hanyatt. Alig tudtam megállni, hogy rá ne vessem magam. Először az arcát masszíroztam, miközben alaposan szemügyre vettem testét. Csodálatos volt. Karcsú, szinte sovány volt, mellei kicsik, bimbója hegyes. Tangája takarta szemérmét, de látni lehetett, hogy ápolt, fazonra igazított. Ennek örültem, mert nem szerettem volna hatalmas bozóttal találkozni. Én ma jártam a kozmetikusomnál, és teljesen csupasz voltam. Péter úgy szereti.
Az arca után megkértem forduljon hasra, és a lábainál kezdtem. Vádliját, majd combjait simogattam, gyúrogattam. Rettenetesen felizgultam. Bugyim csupa víz volt. Puncim hatalmasra tágult. Feneke kicsi, kemény, egyszóval csodálatos volt. Ujjaim néha mélyebbre nyúltak, mint az kellene ilyenkor, de nem volt semmilyen negatív, – igaz pozitív reakció sem. Biztosan feltűnt neki, hogy sokkal többet időztem fenekén, mint azt kellene. Utána végiggyúrtam a hátát, karját, nyakát. Majd megkértem, hogy forduljon meg. Mellbimbói hegyesen álltak. Most fentről kezdtem lefelé haladni, habár ez szabályellenes a masszírozásnál. Két karját masszíroztam ismét végig. Láttam, éreztem milyen, jól esik neki. Nekem is. Vállai következtek, majd a mellkas. Óvatosan közelítettem keblei felé. Lassan alulró felfelé, körözve közelítettem meg a bimbókat. Amikor ujjam hegye hozzáért, megrázkódott egy kicsit. Egész tenyeremet rátéve masszíroztam, vagy inkább simogattam őket. Arcába néztem, de szemei csukva voltak. A kocka el van vetve, gondoltam. Odahajoltam, és a közelebbi mellbimbót a számba vettem, míg a másikat tovább masszíroztam. Éreztem, hogy a keze megsimogatja a combomat. Csak egy kicsit, bátorítólag. Engem elöntött a boldogság forró hulláma.
A köldökét játékosan izgattam ujjammal, és szemérme felé közeledtem. Már alig vártam, hogy puncijához érjek, s szerintem ő is. De nem siettem. Játszottam vele. Mint a horgász, ki már a horgán érzi a zsákmányt, de még nem húzza ki a partra, fárasztja egy kicsit. Combját kezdtem masszírozni, térdtől fölfelé. Egyre közelebb és közelebb a két comb találkozásához. Óvatosan a feneke alá nyúltam, és lehúztam róla a bugyit. Ezzel a mozdulattal együtt én is megszabadultam a pólómtól. Segített nekem, felhúzta egy kicsit combjait, ott csillogott előttem puncija meztelen valójában. Ezt már nem tudtam megállni, odahajoltam és arcomat combjai közé temettem. Nedves és tág volt, mint az enyém. Nyaltam a punciját, nyelvemmel a csiklóját kerestem. Meg is leltem. Éreztem szaporodó lélegzetvételét, gyorsuló pulzusát. Teste megfeszült, pár másodpercig úgy maradt, majd elernyedt. Kielégítettem. Életem első orgazmusa, amit én okoztam másnak. Ha lehet, még izgatottabb lettem. Nem hagyva egy percnyi szünetet sem folytattam nyelvem játékát a csiklóján, miközben néha néha mélyen vaginájába sűlyesztettem nyelvem. Tenyerem, ujjaim melleivel, bimbójával játszottak. Érezetem, hogy újabb orgazmusa közeledik. Kicsit lassítottam nyelvjátékomon, már játszottam vele. De az orgazmusa feltartozhatatlanul közeledett. Teste ismét megfeszült, majd elernyedt.
Felült, és rám nézett. Gyere az ágyra, mondta. Leült a szélére, míg én megálltam előtte. Éreztem, amint ujjai a hátamon a melltartómat csatolja ki. Szinte lerobbant rólam, nagy melleim arca előtt ágaskodtak. Megsimogatta őket, kézbe vette, majd szájába helyezte és szívni kezdte. Hol a balt, hol a jobbat. Majd mindkettőt. Lehúzta bugyimat, és megcsodálta a csupasz valóságot. Feküdj le, kért. Felém állt, és elkezdte simogatni melleimet. Beleborzongtam. Felém hajolt, ismét a szájába vette, csókolta, szívta őket. Közben az ő keblei megjelentek arcom előtt. Én is csókoltam, szívtam őket. Lassan hátrált, s nyakamat, fülemet csókolta gyengéden. Arcomon éreztem leheletét, mire kissé kinyitottam ajkaimat, és éreztem amint nyelve megtalálta nyelvemet. Csókolóztunk. Mélyen, ahogy eddig csak férfiakkal. Nem bírtam tovább, felpattantam, az ágyra taszítottam és ráfeküdtem. Testünk összefonódott. Csókoltuk egymást vadul, míg combjaink a másik punciját dörzsölték. Hol én, hol ő élvezett el. Ekkor megfordultam és a klasszikus 69 pózt vettük fel. Én felül, ő alul. Nyaltuk egymást, s közben kezeink markolták, marták a másikat. Éreztem, ahogy ujjait hol kettőt, majd hármat is a tág és leveses puncimba dugja. Közben a csiklómat is masszírozta. Nem tudom hányszor élveztem így el. Végül felültem, puncimat a szája elé toltam és lenéztem rá. Nyalj! Szóltam rá. És nyalt. Én meg vonaglottam. Nyelvét hol mélyen a puncimba tolta, hol csiklómat szívta. Csodálatos volt. Végül kimerülten rogytam le mellette.
Mindketten ki voltunk. Mellém bujt, átkarolt. Arcát a mellemre téve elaludt. Nemsokára én is.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.35 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. szeptember 28. 09:15
#25
Szép írás.
1
Andreas6
2020. június 25. 01:25
#24
Nekem is tetszett.
1
B
Barkas
2019. március 27. 19:55
#23
Tetszik-
1
sztbali
2018. február 4. 13:23
#22
Egy nagyon jó leszbizés van leírva.
1
t
t.555
2017. november 13. 11:36
#21
Ez nagyon jóra sikerült, 10 pont!
1
barbi81
2016. június 22. 07:40
#19
Nagyon jó
1
l
listike
2014. november 30. 10:10
#18
Jó.
1
deajk2008
2014. november 24. 11:35
#17
nekem ez a mű 8p lett és remélem hamarosan folytatod
1
deajk2008
2014. november 24. 11:34
#16
csak talán egy kicsit rövid lett szerintem
1
deajk2008
2014. november 24. 11:34
#15
ez a történet is jó lett
1
deajk2008
2014. november 24. 11:33
#14
és teljesen feliztják egymás testét, sőt ki is elégítik egymást és azokat is akik figyelik, vagy olvassák az ilyen történeteket
1
deajk2008
2014. november 24. 11:32
#13
jó a leszbi szex és imádom mikor a meztelen nők egymásnak esnek szenvedéllyel
1
a
A57L
2014. április 15. 07:57
#12
Nagyon jó lett.
1
papi2007
2013. szeptember 25. 18:20
#11
megnézetem volna
1
tutajos46
2013. április 1. 09:10
#10
Ezt szívesen végig nézném.
1
alpesiember
2008. március 2. 12:23
#9
Nemcsak helyesírási, hanem fogalmazási hibák is vannak, amúgy jó a story.
1
pandur
2007. szeptember 18. 01:15
#8
nekem tetszett. engem a történet érdekel és nem a hibák. aki hibákat keres az ne olvassa mert akkor a történet nem is érdekli
1
T
Törté-Net
2006. július 4. 20:40
#7
Volt egy kisebb hiba a programban, és ezt csinálta :)
A pontszám kijavítva.

Köszönöm neked is, hogy jelezted!
1
DarkAngel
2006. július 4. 10:16
#6
Érdekesen alakulnak ennek a történetnek a pontjai is...
A max 10 pontokból hogyan jöhetett össze 37 szavazással 1109 pont???
1