A+ A-

Barát és szerető

A gimmnáziumi évek alatt gyakran születnek hosszan tartó barátságok,szerelmek. Én olyan szerencsés / szerencsétlen helyzetbe kerültem, hogy viszonzatlan szerelmet éreztem egy lány iránt (az egyszerűség kedvéért legyen a neve Ági), aki egyben nagyon jó barátom volt. Ő tudta mit érzek iránta, de párszor elbeszélgettünk a dologról, és abban maradtunk,hogy nem lesz semmi köztünk.
Iskolaidőszakban sokan nálunk gyűltünk össze az osztályból,mivel én laktam a legközelebb a gimihez. Főleg vonat illetve busz indulás előtti várakozó, pihenő volt az otthonom,bár én ezt nem bántam,hisz ilyenkor volt igazán lehetőségünk eldumálni. Ritka volt az olyan eset, hogy egyszerre két-három embernél többen gyűljünk össze nálunk. A már említett lány gyakori vendégem volt, suli időn kívül is elég sokat lógtunk együtt. Sokat beszélgettünk, álmodoztunk a jövőről, megbeszéltük egymás kapcsolatait, és persze a szexr is gyakor téma volt. (Ahogy Ági mondta mindig egy édes mosollya körítve: "Fiatalok vagyunk,még jó hogy ennyire érdekel minket!" )
Egyik szerda délután elmaradt az utolsó óránk és a már bevett szokás szerint felénk vettük az irányt. Mikor megérkeztünk hozzánk és letelepedtünk, eszembe jutott, hogy valaki nemrég hozott ajándékba egy kis rumot, és felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha megkóstolnánk. Miután szépen kénylemesen elhelyzekedtünk, a tv előtt (ő a kanapén nyúlt el, én a mellette levő fotelba vágódtam bele) és megkóstoltuk az italt, elkezdtünk beszélgetni. A harmadik mondatunk rögtön a szexről szólt. Közben egymásnak töltöttük a rumot, és mire a hatodik pohárnál tartottunk, addigra már arról faggattuk egymást, hogy kit mi izgat fel a legjobban, testének mely részére a legérzékenyebb (puncit / farkat kivéve :-) ). Elmondta, hogy ő azt szereti a legjobban ha a melleit simogatják, markolják akár még vadul is. Mindegy mit csinál, ő csinálja, vagy neki csinálják, úgy az igazi, ha közben a melleit izgatják. Ekkor egy "rumgőzös" pillantomban gondoltam egyet, átültem a kanapé szélére és megmarkoltam mindkét mellét és megkérdeztem, hogy valahogy így gondolta-e. Erre ő halkan felsóhajtott és bólintott egyett. Benyúltam a felsője alá és a melltartón keresztül izgattam tovább a melleit. Feléhajtoltam és lágyan megcsókoltam,amit ő viszonzott. Ahogy visszaemlékszem a lágy csókjára, még most is elfog a vágy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2015. 01. 11. vasárnap 21:31
Jó történet.
#6 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:17
Jó.
#5 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:41
Ez jó lett.
#4 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:20
Nagyon jó
#3 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:17
Nagyon szép! smile
#2 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 14:49
aranyos kis történet smile
#1 Törté-Net 2004. 07. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?