A+ A-

Pisis történetünk 2. rész

A konyhai jelenet másnapján a férjem szinte szárnyalt a boldogságtól és mint királynőre, Istennőre tekintett rám. Nem is foglalkozott a munkájával, csak mindig a szoknyám körül legyeskedett és engem is feltartott. 9 óra után elviharzott és csak két órával később jött meg három nagy szatyorral. Az irodámban adta át azzal a mondattal mi könnyeket csalt a szemembe.
- Drágám ezek a csekélységek sajnos kevesek ahhoz, hogy megköszönjem azt a sokat mit értem tettél a házasságunk alatt, hogy megajándékoztál egy csodálatos fiúval, boldogság vagy az életembe és nem utolsó sorban, de talán említenem sem kéne oly eltörpülő a hosszú évek boldogsága mellett, de amit tegnap éjszaka kaptam Tőled.
Ezen szavak kíséretében kezembe nyomta a csomagokat. Gyerekes kíváncsisággal bontogattam. Az elsőben kézitáska, öv, pénztárca, irattárca, egy csodálatos cipellő, egy tűsarkú papucs persze ez mind olasz bőrből. Szinte a levegő után kapkodtam ahogy nézegettem őket. A másodikban pipere cuccok, kedvenc parfümöm, testápolóm, tüsfürdőm. A harmadikban - mi már bőrönd nagyságú volt- fehérneműk, ruhák, és egy csomó szexi dolog minek láttán bele vörösödtem. Mondtam vigyük haza ne itt legyen az irodámban, de előtte az ajkára tapadtam és egy hosszú csókot leheltem a szájába minek a hatását a hasamhoz nyomódó szerszámján éreztem is, és amitől én is nedvesedni kezdtem.
Az autóban szinte szótlanul mentünk csak egy- két céges dologról beszéltünk, de titkon azon izgultam, hogy ne legyen nagy forgalom, mert a cégnél elfelejtettem WC- re menni és a hólyagom már nagyon feszített. Az utcánkban már mondtam: - Nyissd a kaput a távkapcsolóval, mert rögtön elcseppen a pisim.
Láttam a szemében a felcsillanó izgalmat és alig hallhatóan dadogta:
- Nézhetlek? Esetleg a kezembe pisilnél!
- Persze azt csinálsz amit akarsz csak had menjek - mondtam türelmetlenül és átgondolatlanul.
Már az ajtóban kiléptem a szoknyámból - nem bajlódtam a letolásával- és toltam a harisnyát és a bugyit mi már nedves volt kicseppenő pisitől és éreztem szivárogni kezd és folyik végig a combomon. Letoppantam az ülőkére, de abban a pillanatban a férjem is elém térdelt és a keze már a puncimnál volt, én meg megkönnyebbülve engedtem ki a vizeletem a tenyerére. Akkor ott semmi nem érdekelt csak vízesésként lövellt ki a vizeletem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (127 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:12
Nem rossz.
#3 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:07
Huhh nyes
#2 countrys 2004. 07. 9. péntek 23:16
Érdekes, hogy eddig egyik szavazó sem irta meg a véleményét. Nekem tetszett, mert velem is megesett hasonló sok-sok évvel ezelőtt.Akkor azt hittem csak nekem vannak ilyen "perverz" gondolataim, végyaim, de az idő bebizonyította, hogy mást is érdekel. A régi bölcs mondás ide is érvényes: ami mind a kettőt izgatja...
#1 Törté-Net 2004. 07. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?