A+ A-

Kielégítetlen vágyak

A történet, amit leírok nem olyan rég történt meg velem. Kicsit bizarrnak tűnhet sokaknak, de őszintén be kell vallanom, nekem csak az elején volt az utána nem bírtam vissza fogni magamat, hogy ne keressem a hasonló konfliktusokat. A magánéletem a történet előtt teljesen szürke volt, feleségemmel éltem kispolgári életemet akivel a házasélet csak a múlté volt. Semmi nem volt közöttünk már hosszú évek óta csak a merő vágyakozás a részemről. Ezért is kerestem mást az életembe aki kielégíti minden titkos vágyamat. Sokáig sikertelenül vadásztam áldozatomra, de egyszer siker koronázta próbálkozásaimat.
Egy szép őszi napon ismerkedtem meg azzal a lánnyal aki főszereplője a történetemnek. Eleinte semmi különleges nem volt a dologban minden rendben ment ahogy lenni szokott. Egyszer ki találtuk mi lenne ha el töltenénk egy hosszú hétvégét valahol távol a világ zajától, ahol nem kell azzal foglalkozni, hogy megláthatnak vagy másoknak mi a véleménye.
Erre legalkalmasabbnak egy vidéki panziót találtunk amit már régebbről ismertem. A terület messze volt minden lakott településtől, és magas kőfal védte a kíváncsi szemek elől. Sikerült olyan időpontot lefoglalnom amikor csak fél gázzal működött a szállás így nem volt tumultus.
Reggel korán indultam, otthon azt mondva üzleti tárgyalásra megyek. A barátnőmnek meghagytam előző nap, hogy teljesen borotválja le magát és csak is azt a szaténruhát veheti fel amit múltkor vettem, semmi más nem lehet rajta mert úgy is megnézem a dolgot. Mivel nem akartam a szomszédok előtt rögtön kellemetlen helyzetbe hozni ezért megengedtem, hogy kabáttal takarja el a ruházatát. Pontban hatkor vártam a ház előtt, ő is pontos volt mert tudta, hogy nagyon utálom ha késnek.
Hamar kiértünk a városból, az első lehetőségnél félre álltam, hogy oda adjam az első ajándékomat. Egy csikló vibrátor volt amit rögtön rá is adtam. Nagy örömmel nézte magán, hogy milyen jól illik a csupasz vénuszdombjához. Miután visszaült a kocsiba, kezeit megfogtam és egy vastag ragasztóval hátra kötöztem, hogy ne hogy le tudja venni. Lábait pedig az ajtófogóhoz illetve a középső bokszhoz kötöttem, ezzel is meggátolva a felesleges mozgást. Majd gyengéden elindítottam a vibrátort, hogy elfelejtse milyen ki szolgáltatott helyzetben is van mellettem. Lassan hajtottam ki az autópályára mert közben lassan táncot járt a feneke a gyönyörtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2017. 06. 10. szombat 07:13
Szadista állat.
#7 cscsu50 2017. 03. 11. szombat 22:36
gyenge
#6 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:11
Még szerencse,hogy nincs folytatás.
#5 feherfabia 2015. 06. 14. vasárnap 09:03
Gyenge!
#4 A57L 2014. 02. 28. péntek 07:23
Nem rossz.
#3 cica 2005. 12. 12. hétfő 16:22
folytatás?

#2 leopold 2004. 07. 5. hétfő 14:41
Nekem tetszik, de lehetne még bizarabb
#1 Törté-Net 2004. 07. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?