A+ A-

Felejthetetlen nyár

Este hat óra volt,még világos. Egy nagy kőtömbön ültem a tenger közvetlen közelében és a nap lemenő sugarait,vmint a gyönyörű tájat néztem. Ahogy körülnézek magam előtt megpillantom a naptól csillogó kékeszöld tengert (amilyen a szemm színe),a tenger közepén(nézőpont kérdése) egy kis sziget, melyet az üde növények zölddé tesznek. Mellettem a homokos part látható tele szebbnél szebb kagylókkal, egy eldugott hely,melyet még tavaly nyáron fedeztem fel, amikor itt nyaraltam a szüleimmel.
Most is szünidőmet töltöm itt, a nyár utolsó heteit. Vakációm alatt mindennap eljövök a tenger ezen csodás részére,a titkos helyemre,melyet rajtam kívül senki nem ismer,nem tud a létezéséről. Ezen a helyen tökéletes biztonságban érzem magam, teljes nyugalmat varázsol belém. Amikor itt vagyok szabad utat engedek a gondolataimnak és mélyen elmerülök bennük, miközben a nagy forróságban megcsapja az arcomat a hűsítő szél, mely jó érzéssel tölt el. Szeretek itt lenni, és azt sem bánnám ha itt kéne leélnem hátralévő életemet, annyira magával ragadott a hely.
Miközben itt töprengek mindenfélén egyszer csak észbe kapok, hogy beborult felettem az ég, és egész testemre vízcseppek zúdulnak. Órámra nézek és megdöbbenek. Nem is vettem észre hogy ilyen hamar elszállt az idő. Ideje lenne visszamennem a tengerparti nyaralónkhoz. Felálltem, még egy utolsó pillantást vetettem a tájra, majd elindultam "haza". Mikor visszaértem anyám kérdőre vont:
- Végre hogy megjöttél, már a vacsoraidő is elmúlt. Hol voltál idáig?
- Bocs anya, a tengerparton voltam és nem vettem észre,hogy már ilyen késő van.
- De többször ne forduljon elő. Nem szeretm ha ilyenkor egyedül csatangolsz és ki tudja mi történhet veled. Képzeld, apád kollégájának a fia itt lesz velünk pár napig, mert a szüleinek üzleti megbeszélésre kellett utazniuk, és nem merték a gyerekükre hagyni a házukat. Apádat kérték meg hogy addig felügyeljünk rá míg távol vannak.
- Legalább lesz kivel együttöltenem az időmet.
- Andrásnak hívják és ugyanannyi éves mint te.Remél jól ki fogtok jönni egymással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 06. 14. vasárnap 09:11
Kezdésnek jó!
#3 papi 2015. 06. 14. vasárnap 07:22
Gyengécske.
#2 listike 2014. 10. 24. péntek 07:27
Jó.
#1 Törté-Net 2004. 07. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?