A+ A-

Mazohista lettem?

Nem tudom, hogy valaki születik -e mazohistának vagy valamilyen esemény alakítja az életét ebbe az irányba. Egy biztos: én magam 36 éves koromig semmiféle jelét nem tapasztaltam mazo érdeklődésemnek. Akkor azonban történt valami...
Közgazd kiegészítő záróvizsgáimra készültem. Bármilyen hihetetlen, számomra a legnagyobb problémát a nyelvvizsga jelentette. Alapdiplomám megszerzésekor még nem volt kötelező az idegen nyelvi vizsga, mire pedig munka mellett eljutottam a második diplomámig, addigra pont bevezették. Nem volt mit tennem, szabadságot vettem ki és - vidéki lévén - felköltöztem férjem nagynénjéhez Budapestre. Ő egy özvegy - akkortájt hatvan körüli - gimnáziumi német nyelvtanár volt és az ő szigorú felügyelete és segítsége mellett 3 hét alatt felkészültem a nyelvvizsgára. De ez a 3 hét borzasztóan nehéz volt. Először is távol a családtól( két gyermekem otthon a férjemmel), nyelvérzék nélkül és ami a legszörnyűbb volt: képtelen voltam megjegyezni a német szavak névelőit, a der, die das - t. Már nevetséges volt, hogy még véletlenül sem találtam el. Nem csoda, hiszen csak 1/3 -ad esélyem volt a jó válaszra.
Ez lett a vesztem...
A nagynéni - nevezzük Margónak - annak idején apácáknál nevelődött és tőlük átmentett szigorával próbált ösztökélni. Mivel ritkán találtam el a helyes névelőt ezért kitalálta, hogy -felnőtt asszony létemre - megszégyenít; ahányat tévesztetek, annyit fog a fenekemre csapni. Először nevettünk rajta, kétségtelenűl restelltem magam, de Margó szigorú volt. Nevetve, de lehajoltam és ő pontosan kimérte a penzumot. Nem ütött nagyot, csak úgy formálisan a tenyerével. Működött is ez a dolog: én el akartam kerülni ezt a kétségtelenül megalázó, gyerekes helyzetet és igyekeztem. Ennek ellenére esténként mindig volt némi restanciám. A hibaszámnak megfelelő fenékre verést megkaptam, mentem vissza ismételni és azután már többé - kevésbé hiba mentesen tudtam. Volt ennek a fenékre verősdinek bizonyos szexuális töltete is - főleg az estinek -, amit mind a ketten éreztünk, de hallgattunk róla és tudomásul vettük. Margó ugyanis lefekvés előtt - a TV nézés után még úgymond átismételte az anyagot. Hiba persze ilyenkor is volt, de már lefekvéshez készülve csak hálóing volt rajtam, az is baby doll ráadásul bugyi nélül. Nos a lefekvés előtti utolsó penzumot tehát már a meztelen fenekemre kaptam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 7. csütörtök 08:05
Nem érdemes, kedves vakon: Ugyanannyit kapna értük, mint rendes, normális emberekért.
#7 vakon53 2016. 02. 13. szombat 07:12
Én a feleséghellyébe egyenként hamarabb kinyuvasztottamvolna a három banyát.
#6 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:05
Élvezetes nagyon jó írás.
#5 verő legény 2004. 08. 25. szerda 22:06
hiányzik a verés?milyen lehetsz most?kívánod -e ,hogy megint elverjenek?én szívesn kezelésbe veszlek.válaszolj !
#4 georg 2004. 07. 19. hétfő 20:05
Ha válaszolsz az e-mailemre,akkor lehet hogy nem is kell sokat képzelódnöd.
#3 kritikus 2004. 06. 29. kedd 01:24
nem problema. szerintem kellemes volt
#2 and 2004. 06. 27. vasárnap 21:25
20 évvel ezelőtt nem kellett nyelvvizsga a diplomához.Ezzel a hülyeséggel rontottad el az egészet.
#1 Törté-Net 2004. 06. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?