A+ A-

Balatoni nyaralás

Az egész úgy kezdődött, hogy egyszerre kaptunk 2 hét szabadságot a barátnőmmel. Nekem a Balatonnál van egy kétszintes kis nyaralóm gondoltuk, lemegyünk és végre kettesben senkitől sem zavarva, pihenünk egy kicsit. Indulás előtt két nappal a barátnőm bejelentette, hogy a szülei nyertek egy külföldi utazást két személyre és megkérték, hogy a húgát is vigyük magunkkal. Na kösz! Ennyit arról, hogy kettesben leszünk. De hát nem volt mit tenni. Akkor jöjjön a hugi is. Majd a Zita fent alszik, mi meg lent és akkor nem fog minket zavarni és nyugodtan tudunk majd este egymással foglalkozni. Jómagam 21, Linda 20, a húga 17 éves. Azt beszéltük meg én lemegyek péntek reggel és kitakarítok meg rendet rakok, ők meg miután a barátnőm végzett a melóban este utánam jönnek.
Végre eljött a péntek. Reggel olyan 9 körül értem le, gyorsan elvégeztem a teendőket majd kajáltam. De még csak dél volt. Gondoltam kifekszem a kertbe olvasgatni, meg napozni amíg nem jönnek. Már vagy két órája kint döglöttem, amikor agy hirtelen ötlettől vezérelve levettem a fürdőgatyám és meztelenül folytattam a napozást. Arra gondoltam, hogy Lindáék úgyis csak este jönnek, a szomszédok meg úgysem látnak be a kertbe a magas sövény miatt, akkor meg miért ne. Még soha nem próbáltam, de már régóta érdekelt a dolog csak nem volt hol kipróbálni. Nudista strandra meg nem mertem kimenni, mert féltem, hogy egész idő alatt álló farokkal bambulnám a nőket, az meg elég cinkes, hogy végig a vízben vagy hason fekve legyek. Szóval ott nudiztam a ház mögött. S mivel elégé ki voltam merülve az egész hetes gályázástól elaludtam.
Mint később kiderült Lindát hamarabb elengedte a főnöke, amikor meg tudta, hogy még aznap utazni készül. Így már a délutáni vonattal lejöttek. Lindi még be ment a boltba vásárolni, de a húgát felültette a buszra és elmagyarázta neki hogy talál oda a házhoz. Zita annak rendje és módja szerint oda ért a nyaralóhoz. Először lent keresett, de mivel nem talált gondolta biztos fent vagyok. Felment az emeletre, de ott sem voltam. És ekkor kinézett a kert hátsó része felé néző ablakon. Én persze még mindig ott szunyókáltam egy szál faszban. Kicsit elakadt a lélegzete. És megbabonázva nézett le rám. Biztos látott már faszt tv-ben vagy a neten, de legjobb tudomásom szerint még eddig még élőben nem volt hozzá szerencséje. Szóval ott állt az ablakban és engem nézett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sihupapa 2008. 10. 5. vasárnap 02:01
hát ez egy nagy rábaszás lett, de jó.
#4 hmmmm 2005. 11. 29. kedd 23:54
jó ez a büntetősdi.. :D
#3 kritikus 2004. 06. 29. kedd 01:30
Mint a legtobb tortenet. Nem kicsit kritikus valaki :) Ha az oldal igaz tortenetekkel lenne tele, akkor nagysagrendekkel kevesebb lene es sokkal unalmasabb.
#2 halál 2004. 06. 27. vasárnap 15:46
MESE!!!!!
#1 Törté-Net 2004. 06. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?