A+ A-

Szauna

Rohanok, éppen késésben vagyok. Pedig utálok elkésni. Ma egyébként is rossz napom volt. A főnököm ordibált, mert nem találtam valami iratot, a boltban a pénztáros nő ideges volt, mert nem volt csak 10.000-esem és úgy nézett rám, mint aki meg akar ölni. Ráadásul otthon nem volt melegvíz. A jéghideg vízben kellett zuhanyoznom. És most még kések is.
Ahogy közeledek a megbeszélt helyhez, látom, hogy már ott van. Vadítóan néz ki. Fekete nadrág, fekete ing, aminek a legfölső gombja izgatóan szabadon hagyja a nyakát. Rajtafelejtem a szemem, de aztán sietek tovább. Lassan sétálgat. Ahogy meglát engem, mosolyog. Fura ez a mosoly, szinte delejes. Még soha nem láttam ilyennek az arcát. Éppen magyaráznám, hogy miért késtem, de "Csitt-et" int a kezével, és átkarol. Jólesik a közelsége. Érzem az illatát. Nem szokott átkarolni, de ez így most nagyon jó. Nem akarom, hogy elengedjen. Kell ez most nekem. Így megyünk be az ajtón, egyenesen a recepciósig.
Mondjuk, hogy mi vagyunk a 7-órás vendégek. A szauna már be van fűtve, minden elő van készítve. Csupán az öltözővel akad egy kis gondunk. Csak egy öltöző van. Kicsit megijedek, hogy előtte kell átöltöznöm. De látva zavaromat, felajánlja, hogy menjek előbb én. Megkönnyebbülök. Lassan vetkőzök odabenn. Jó meleg van itt. A hideg zuhany után kezdek felmelegedni. Van egy tükör az egyik falon. Meztelenül megnézegetem benne magam. És akkor meglátom őt a tükörben. Nem zártam be rendesen az ajtót. Megdermedek, ahogy látom, hogy engem figyel. Nem kényelmetlen, és nem is zavar, csak fura. Nagyon fura. Nem tudom, mit is kellene csinálni. Valamiért elvetem azt az ötletet, hogy becsukjam az ajtót. Inkább lassan megfordulok. Kinyitom az ajtót, éppen csak annyira, hogy csak ő láthasson be. Látom a meglepettséget az arcán. De látom az előbbi mosolyt is. A szemembe néz, gondolom azt szeretné tudni, hogy most mi legyen.
- Gyere be! Már úgyis láttál mindent...- mondom. És tényleg nincs már mit takarnom előtte. Belép a fülkébe. Bezárom az ajtót, immár rendesen. Megállok az egyik fal mellett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 20. hétfő 13:53
Nagyon közepes.
#2 Ildica 2004. 06. 28. hétfő 06:28
Néhány apró stilisztikai hibátol eltekintve kellemes capuccino melletti olvasmány. :)
#1 Törté-Net 2004. 06. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?