A+ A-

Munkahelyi kaland

Erika gyönyörű 30 - as egyedülálló szőke nő volt. Mint asszisztens dolgozott egy multinál és élte a szingli nők élvezetes életét. Jól ment neki a munka, szépen volt fizetése is, beindult a karrier, ám a magánéletben nem volt túl rózsás a helyzet. Nem vágyott szerelemre, ám egy olyan társra, aki megbecsüli, igen. A munkahelyén a feljebb valók csak szórakozgattak az ott dolgozó odaadó hölgyekkel, még a fiatalabb jó pasik, akiket felszedett egy - egy buliban, csak mint trófea vadászok bántak vele. Úgy érezte, ő csak egy lépcsőfok, az idősebb pasiknak egy kis kikapcsolódás a feleség mellett, a fiatalabbaknak pedig csak egy jó kis préda, akivel aztán lehet dicsekedni.
Erika úgy gondolta talán egy kicsit lejjebb kéne adnia a dolgot, és egy olyan pasit kipróbálni, aki számára ő egy elérhetetlen istennő.
Ebédidőben körbe mászkálta a cég épületét és prédára vadászott. Az újoncok között volt bőven új srác, ám tudta, ha itt fiatallal kezd, annak azonnal híre megy. A saját szintjén az irodáknál tudta, hogy folyamatosan beszélnek róla a háta mögött, hiszen a szomszédos osztály vezetőjét rendszeresen szopta egy időben. Bevett volt a rendszer. Béla az ebéd idő vége előtt 15 perccel beült az irodájába, ahol megjelent Erika és szépen teljesítette a dolgát, majd mint aki jól végezte a dolgát, tovább ált.
Erika már úgy érezte, hogy reménytelen a helyzet, ám ekkor kiszúrta magának a cég portását. 50 - es éveiben járó kopaszodó pasi, aki sportosan tartotta magát. Mindig szépen mosolygott Erikára. Azonnal rájött, hogy megvan a kiválasztott. Erika egy kicsit a portás után kérdezett, és hamar kiderült, hogy egy elvált egyénről van szó. Szabad az út, gondolta magában és másnapra szépen kicsípte magát. Rövid szoknya, kitett cici, minden passzolt a csábításhoz. A portás Pisti meg is lepődött, mikor Erika nagy mosollyal indított reggel és beszélgetésbe kezdett vele. Pisti zavarban volt, nem tudta mire vélni a dolgot, de igyekezett higgadtnak látszani. Erika megkérte Pistit, hogy vegye fel őt a cég belső üzenet szerverére, mert beszélni szeretne vele. Pisti teljesítette a dolgot, de úgy érezte egy rossz viccnek lesz az áldozata, ezért kétkedve várta az üzenetet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 11. 2. szombat 04:53
Nem semmi
#1 Törté-Net 2011. 09. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?