Munkahelyi kaland

Szavazás átlaga: 7.36 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2011. szeptember 6.
Hossz: 5 434 karakter
Elolvasva: 1 223 alkalommal
Erika gyönyörű 30 – as egyedülálló szőke nő volt. Mint asszisztens dolgozott egy multinál és élte a szingli nők élvezetes életét. Jól ment neki a munka, szépen volt fizetése is, beindult a karrier, ám a magánéletben nem volt túl rózsás a helyzet. Nem vágyott szerelemre, ám egy olyan társra, aki megbecsüli, igen. A munkahelyén a feljebb valók csak szórakozgattak az ott dolgozó odaadó hölgyekkel, még a fiatalabb jó pasik, akiket felszedett egy – egy buliban, csak mint trófea vadászok bántak vele. Úgy érezte, ő csak egy lépcsőfok, az idősebb pasiknak egy kis kikapcsolódás a feleség mellett, a fiatalabbaknak pedig csak egy jó kis préda, akivel aztán lehet dicsekedni.
Erika úgy gondolta talán egy kicsit lejjebb kéne adnia a dolgot, és egy olyan pasit kipróbálni, aki számára ő egy elérhetetlen istennő.

Ebédidőben körbe mászkálta a cég épületét és prédára vadászott. Az újoncok között volt bőven új srác, ám tudta, ha itt fiatallal kezd, annak azonnal híre megy. A saját szintjén az irodáknál tudta, hogy folyamatosan beszélnek róla a háta mögött, hiszen a szomszédos osztály vezetőjét rendszeresen szopta egy időben. Bevett volt a rendszer. Béla az ebéd idő vége előtt 15 perccel beült az irodájába, ahol megjelent Erika és szépen teljesítette a dolgát, majd mint aki jól végezte a dolgát, tovább ált.

Erika már úgy érezte, hogy reménytelen a helyzet, ám ekkor kiszúrta magának a cég portását. 50 – es éveiben járó kopaszodó pasi, aki sportosan tartotta magát. Mindig szépen mosolygott Erikára. Azonnal rájött, hogy megvan a kiválasztott. Erika egy kicsit a portás után kérdezett, és hamar kiderült, hogy egy elvált egyénről van szó. Szabad az út, gondolta magában és másnapra szépen kicsípte magát. Rövid szoknya, kitett cici, minden passzolt a csábításhoz. A portás Pisti meg is lepődött, mikor Erika nagy mosollyal indított reggel és beszélgetésbe kezdett vele. Pisti zavarban volt, nem tudta mire vélni a dolgot, de igyekezett higgadtnak látszani. Erika megkérte Pistit, hogy vegye fel őt a cég belső üzenet szerverére, mert beszélni szeretne vele. Pisti teljesítette a dolgot, de úgy érezte egy rossz viccnek lesz az áldozata, ezért kétkedve várta az üzenetet.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.36 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 2. 14:05
#5
Ha egy nő akár valamit...
1
f
feherfabia
2019. november 29. 06:49
#4
Szerintem jò kis törtènet!
1
a
A57L
2019. szeptember 30. 04:44
#3
Közepesnél gyengébb.4P
1
p
papi
2013. november 2. 04:53
#2
Nem semmi
1
T
Törté-Net
2011. szeptember 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1