A+ A-

Szieszta

Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást, s egyre beljebb úszott a parttól. Mély lélegzetet vett és alábukott, hogy a pár méterrel mélyebben lévő hidegebb vízréteget is elérje. Prüszkölve bukott fel, most már egy picit fázott is. Mellbimbói megkeményedtek a hirtelen jött hidegtől, s ő újra a part felé vette az irányt. Lassú tempóban úszott ki, gyakorlatilag hagyta, hogy a sós víz felhajtóerejére hagyatkozva a hullámok vessék a partra. Élvezte a tengert.
Amint kibotorkált mezítláb a kavicsos partra felkapta törölközőjét és a sós cseppeket letörölte testéről. Hanyatt feküdt a lepedővel letakart gyékényen és lehunyt szemmel fogadta a nap melegét. Pár perc elteltével a naptej után nyúlt és felült. Miközben tenyerébe nyomott a nap melegétől átforrósodott naptejből körülnézett, s meglepve tapasztalta, hogy rajta kívül csak négy-öt kitartó napozó maradt. - Mindjárt dél van. - gondolta miközben hasát elkezdte alaposan bekenni. Mellbimbói még mindig előremeredtek, s ő gyengéden kezdte szétkenni a krémet rajtuk. Amint hozzájuk ért egy apró kis "áramütést" érzett. Önkéntelenül is a tegnap estére gondolt, amikor a hotelszoba televízióján megtalálta az "éjszakai csatornát". Csak egy pillanatra nézete, és most nem is értette, hogy miért ragadta meg az a pár másodperces látvány, hiszen tegnap este semmilyen reakciót nem váltott ki belőle, lekapcsolta a készüléket és fáradtan álomba zuhant.
Ellenben most szinte beleégett a látvány gondolataiba. A vonagló test, a kéjsóvár homályos tekintet, a vágy. Azon kapta magát, hogy még mindig melleit simogatja, bár a krémet jószerével bőre teljesen felitta.
- Úr Isten! - ijedt meg, s körülnézett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cvirag 2016. 03. 8. kedd 14:30
Fincsi történet.
#6 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:08
Jó.
#5 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:50
Nagyon jó történet.
#4 Pierre19 2014. 02. 22. szombat 12:04
Kicsit nehézkesen indul, de a végére egész jó kis történet kerekedik belőle. 8 pont.
#3 papika 2012. 09. 11. kedd 19:20
Régi de jó.
#2 Inarus 2004. 07. 3. szombat 16:44
Nagyon jó! Eddig ez a legjobb masztis történet,amit olvastam!
#1 Törté-Net 2004. 06. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?