A+ A-

A meccs 3. rész - A félidő és a lelkes szurkolók

Valóban egy gyártelepen voltunk, és a koncert egy kicsit félreeső csarnokban volt, amit - gondolom ideiglenesen- átalakítottak a zenekarnak. Egy általam kedvelt együttes játszott, de gondoltam, ez sem véletlen, mint ahogy aznap éjjel semmi sem volt az - leszámítva az inflagrantit a biztonsági őrrel. Én mentem elöl, ő pedig a derekamat fogva tuszkolt át a tömegen. Gondoltam, középen-középen a legjobb a hangzás, ezért arra vettem az irányt. Amikor sikerült bepréselnem magunkat egy izzadt 120 kilós fiú és egy langaléta, pattanásos srác közé, megálltunk, és ő hátulról hozzám bújt. A lábam ösztönösen kezdett mozogni, és észre sem vettem, de egyre jobban belelendültem a táncba. Ő is velem hullámzott, és amikor időnként hátrapillantottam a vállam fölött, láttam, hogy csukva van a szeme. Én élveztem a fényeket is, ő csak a zenét engedte magába. Teljesen elkápráztatott a ritmus lüktetése a fények cikázása, és felizgatott a keze a derekamon, ahogy csúszkált a trikómon, miközben táncolt.
Sajnos a tömegnek nagy hátránya, hogy ha józan vagyok, akkor zavar. Most is, a nagydarab srác egyre közelebb izzadt hozzám, ezért én egyre hátrébb nyomultam, egyre jobban préseltem magam hozzá. Kirázott a hideg, ahogy a leheletét éreztem a nyakamon és a vállamon, de ő még mindig a zenével, és nem velem volt elfoglalva. "Na, akkor változtassunk ezen!" - gondoltam, és közelebb bújtam hozzá, kicsit kidugtam a fenekemet, és úgy táncoltam, hogy minél erősebben dörzsöljem magam hozzá. Ez persze neki is feltűnt (érdekes lett volna, ha nem, hiszen úgy rámásztam, hogy egy papírlapot sem lehetett volna közénk préselni), és a hasamra csúsztatta a kezét, majd belepuszilt a nyakamba. Ettől mindig teljesen elgyengülök: hátravetettem a fejemet, hagytam, hogy ott, a tömegben nyalogasson. Közben a fenekem egyre gyorsabban és erőteljesebben izgatta őt, ezért a farka egyre keményebben adta jelét, hogy tetszik neki, amit csinálok.
Egyre inkább belelendültünk egymás izgatásába: a keze a mellem és a hasam találkozásánál járt valahol, és a hüvelykujja minduntalan hozzáért a halmokhoz, de az is lehet, hogy fordítva, a kisujja volt csak a mellem alatt, a többi... Én pedig igazi termékenység-táncot jártam a csípőmmel, eljátszva egy állva-szeretkezés mozdulatait. Teljesen megfeledkeztünk a tömegről, a zenéről, olyan volt, mintha egy szobában lennék kettesben, és a háttérben szólna csak valami zaj.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 16. péntek 06:37
Nem rossz.
#3 papi 2013. 07. 3. szerda 20:13
Jobb mint az előző
#2 genius33 2013. 01. 30. szerda 08:00
Hmmm fincsiiii nyes
#1 Törté-Net 2004. 06. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?