A+ A-

Kötődés

Már akkor tetszett nekem az a nő, amikor odakerültem programozónak arra a helyre. Először a folyosón láttam meg, és nem csak a telt keblei és a szép kerek feneke fogott meg, hanem a stílusa is, ahogyan tett vett, rohant és dolgozott. Nagyon energikus jelenségnek tűnt már akkor is. Az alakja is éppen nekem való volt. Sosem szerettem a rezgőcsontú nőket, akiken nincs mit fogni. Ez persze alkati kérdés is, mert őt sem mondanám kövérnek, hiszen csípője vonala szépen különválasztható és feltűnő volt az övénél.
Amikor megláttam a már említett dolgokon kívül az is szerepet kapott gondolataim között, hogy ezt a nőt meg kell hogy hívjam vacsorázni.
Majd összeismerkedtünk, és sokminden kiderült. Volt közte jó meg rossz is. A legrosszabb sajnos az volt, hogy ő már férjezett volt. "A szerencsés gazfickó" - gondoltam magamban, és belenyugodtam, hogy mi csak barátok lehetünk.
Az összeismerkedés után össze is barátkoztunk, lévén hogy eléggé hasonlítanak a gondolataink. Idővel egyre több közös tulajdonságunkra derült fény. Olyannyira őszinték voltunk egymáshoz, hogy ő azt is elmondta nekem, ha most nem lenne a férje, akkor biztos hogy járna velem. Én pedig ezek után töredelmesen bevallottam neki, hogy már első találkozásunkkor is feljegyeztem magamnak, hogy el kell hívnom valahova.
Dehát nem volt mit tenni. A férj megvolt, és azon kívül, hogy néha amikor éppen tetszetősen volt öltözve elgondolkodtam azon milyen lenne vele a sex, semmi egyéb nem történt. Egy idő után eléggé kínzott a dolog, mert azt kezdtem érezni a beszélgetések után, hogy szerelmes is vagyok belé, és hogy hiányzik. Így elhatároztam, hogy ha egy mód van rá, és a munka nem kötelez, akkor elkerülöm őt. Tudtam, hogy eléggé hasznavehetetlen ötlet, és hogy szóvá fogja tenni, de semmi más nem jutott eszembe. És ahogyan gondoltam is, egy hét után szóvá is tette. Írt nekem egy email-t, amelyben megkérdezi hogy megbántott-e engem valamivel, ha igen elnézést kér érte. És hogy menjek be hozzá. Én röviden és udvariasan ezt küldtem vissza neki:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:32
Ez egy jó történet volt.
#3 listike 2014. 01. 8. szerda 19:21
Ez igen. Sok ilyen történet kéne.
#2 v-ir-a 2013. 04. 17. szerda 22:04
nem rossz, sőt smile
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?