A+ A-

GirlieG 3. rész

Minden porcikánk összeért. A légzésünk is alkalmazkodott egymáshoz, amikor én levegőt vettem, ő akkor fújta ki, tényleg eggyé váltunk. Csak a szívdobogása próbálta mindenképp felhívni magára a figyelmet: a mellén keresztül is éreztem, hogy zakatol. Kell ennél szebb bók? Csípőmmel kicsit lejjebb csúsztam, így akár elég lett volna egy mozdulat is és már benne is lettem volna. Nekem viszont annyira ízlett ez a csók, hogy nem akartam elvonni a figyelmünket. Úgyhogy farkam a szemérméhez illesztettem, csak annyira, hogy a hegye hozzáérjen, de nem mentem tovább. Én nem. Neki viszont könnyű dolga volt, mivel lábaival a 'markában' tartott és azt csinált velem, amit csak akart. Ezért ahogy megérezte, hogy a közelben vagyok, rögtön megmozdult. Izmos combjaival egyre beljebb nyomott magába, de szerencsére nem siette el. Épp csak addig ment el, amíg makkomat magában nem érezte, aztán szinte kihúzott magából. Megértettem. Hatoljak bele még egyszer. Nagyon finom volt, én is imádtam újra és újra belecsúszni, ezáltal olyan volt, mintha percenként újra kezdtünk volna szeretkezni. Nagyon sokáig játszottunk így, kéjesen élveztük egymás testét, egymás melegét, verejtékét, szánk ízét, szeretkezésünk hangjait.
Aztán egyszer csak lezártam a csókolózást, megpusziltam a nyakát, a melle-közét, a hasát, belenyaltam a köldökébe. Lefejtettem magamról a lábait, keresztbe fogtam őket és addig húztam ellentétes irányba, míg engedelmeskedtek az izületek és az izmok és Girlie-t át nem fordították a hasára. Ott volt előttem kiterítve, teljesen kiszolgáltatottan, duzzadt ajkakkal, csöppet sem szégyenlős csiklóval. Felkönyökölt és a jobb válla fölött rám nézett.
Gyönyörű volt, ahogy az izmok táncolni kezdtek a hátán, a feneke keményre húzódott, a lemenő nap pirosló fényei utoljára megcsillantak párás bőrén, aztán végleg az utcai lámpák beszűrődő fényeire bíztak bennünket. (Már ilyen késő lenne?)
A lábfejétől indulva végigsimítottam a lábát, hüvelykujjaimat szándékosan kicsit mélyebbre nyomtam a belső combjaiba, felcsúsztam a fenekére, aztán a derekánál újra elindultam a lábai felé. Ő látva, hogy semmi váratlan nem fog történni, visszaengedte a fejét a párnára és tűrte, hogy kényeztessem. Ha már így elbízta magát, lehajoltam a kameráért, - bal kezemmel továbbra is cirógattam a bőrét, hogy az alibim azért meglegyen - felraktam az ágy mellett álló székre, Girlie-re irányítottam a keresőt és benyomtam a record gombot. A kattanással egy pillanatban köhintettem egyet és szerencsére a kamerának is halk volt az alapjárata, (meg kintről is szűrődött be valami alapzaj) úgyhogy sikerült újra Girlie-re helyeznem a kezem, anélkül, hogy bármit is érzékelt volna ügyködésemből. Lebukni akkor fogok - gondoltam - amikor lejár a kazetta. Viszont akkor már késő lesz.
Bal lábának gömbölyű vádliját két kezembe fogtam és csókolgatni kezdtem. Apró harapásokkal haladtam el a lábhajlata fölött, amíg két kezem már a combjára nem kulcsolódott. A külső oldalán kemény volt az izmoktól, a belső viszont ennivalóan puha. Elég érzékenynek is bizonyult, mert picit felszisszent, amikor hüvelykujjaimmal masszírozgattam, úgyhogy inkább átadtam a terepet a nyelvemnek és a számnak. Már az első nyalintásnál megéreztem puncijának fülledt-nőies illatát, teljesen elbódultam tőle. Mágnesként vonzott magához: 'Kóstolj meg' - véltem hallani. Fenekének két félgömbjébe kapaszkodva, behúztam magam a két lába közé és a nyelvem hegyével körbenyálaztam az ajkakat. Még egyébként is nedvesek voltak, de most nem is azért jöttem, hogy felizgassam őket. Magam miatt csináltam. Teljesen felizgatott, kikészültem tőle. Beszívtam a bal oldalit, húzogattam kicsit a számmal, majd ugyanezt megkapta a másik is.
Fenekénél fogva húztam az arcomra; tudtam, hogy nem fog sikerülni, de próbáltam a nyelvemmel a méhéhez érni. Nyilván Girlie-nek eszébe sem jutott, hogy mi a célom azzal, hogy ilyen mélyen nyalok bele, de nyilván teljesen mindegy is volt neki ebben a pillanatban. Láttam, hogy a kezével kapaszkodót keres, de aztán nem tud mozdulatlan maradni sehogy sem. Egyre gyorsabban lefetyeltem, de azért figyeltem a hangjára is - nem akartam, hogy még elélvezzen. Szerettem volna, ha én döntöm el, mikor és mi történik vele és ő is megérti, hogy nyugodtan lemondhat a testéről - most én használom.
Megint próbálta magát a nyelvemre tolni, de én kihúztam belőle, visszanyomtam a csípőjét a lepedőre, és hatalmasat haraptam a fenekébe. Biztos fájt neki, de meg sem nyikkant. Szétfeszítettem a fenekét és a puncijától felfelé haladva végighúztam rajta a nyelvem. Most nem csak a hegyét, a teljes felületével simogattam. Aztán még egyszer, egészen fenekének a rózsájáig. Oda nyomtam egy csókot és kezdtem tágítani. Éreztem, hogy összerezzen, de eszem ágában sem volt abbahagyni. Kezeimmel vörösre markoltam a kemény halmokat, a nyelvem meg járt ki-be, mindig picit mélyebbre, mint az előző alkalommal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 2. kedd 02:34
Kár hogy nincs 4. rész.
#5 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:39
Folytatni kellene
#4 utazo 2013. 12. 7. szombat 14:49
tetszett
#3 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:05
Kár hogy nincs 4. rész.
#2 v-ir-a 2010. 10. 2. szombat 22:30
jó volt és nagyon tetszett a stílusa
#1 Törté-Net 2004. 05. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?