A+ A-

GirlieG 3. rész

Minden porcikánk összeért. A légzésünk is alkalmazkodott egymáshoz, amikor én levegőt vettem, ő akkor fújta ki, tényleg eggyé váltunk. Csak a szívdobogása próbálta mindenképp felhívni magára a figyelmet: a mellén keresztül is éreztem, hogy zakatol. Kell ennél szebb bók? Csípőmmel kicsit lejjebb csúsztam, így akár elég lett volna egy mozdulat is és már benne is lettem volna. Nekem viszont annyira ízlett ez a csók, hogy nem akartam elvonni a figyelmünket. Úgyhogy farkam a szemérméhez illesztettem, csak annyira, hogy a hegye hozzáérjen, de nem mentem tovább. Én nem. Neki viszont könnyű dolga volt, mivel lábaival a 'markában' tartott és azt csinált velem, amit csak akart. Ezért ahogy megérezte, hogy a közelben vagyok, rögtön megmozdult. Izmos combjaival egyre beljebb nyomott magába, de szerencsére nem siette el. Épp csak addig ment el, amíg makkomat magában nem érezte, aztán szinte kihúzott magából. Megértettem. Hatoljak bele még egyszer. Nagyon finom volt, én is imádtam újra és újra belecsúszni, ezáltal olyan volt, mintha percenként újra kezdtünk volna szeretkezni. Nagyon sokáig játszottunk így, kéjesen élveztük egymás testét, egymás melegét, verejtékét, szánk ízét, szeretkezésünk hangjait.
Aztán egyszer csak lezártam a csókolózást, megpusziltam a nyakát, a melle-közét, a hasát, belenyaltam a köldökébe. Lefejtettem magamról a lábait, keresztbe fogtam őket és addig húztam ellentétes irányba, míg engedelmeskedtek az izületek és az izmok és Girlie-t át nem fordították a hasára. Ott volt előttem kiterítve, teljesen kiszolgáltatottan, duzzadt ajkakkal, csöppet sem szégyenlős csiklóval. Felkönyökölt és a jobb válla fölött rám nézett.
Gyönyörű volt, ahogy az izmok táncolni kezdtek a hátán, a feneke keményre húzódott, a lemenő nap pirosló fényei utoljára megcsillantak párás bőrén, aztán végleg az utcai lámpák beszűrődő fényeire bíztak bennünket. (Már ilyen késő lenne?)
A lábfejétől indulva végigsimítottam a lábát, hüvelykujjaimat szándékosan kicsit mélyebbre nyomtam a belső combjaiba, felcsúsztam a fenekére, aztán a derekánál újra elindultam a lábai felé. Ő látva, hogy semmi váratlan nem fog történni, visszaengedte a fejét a párnára és tűrte, hogy kényeztessem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 2. kedd 02:34
Kár hogy nincs 4. rész.
#5 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:39
Folytatni kellene
#4 utazo 2013. 12. 7. szombat 14:49
tetszett
#3 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:05
Kár hogy nincs 4. rész.
#2 v-ir-a 2010. 10. 2. szombat 22:30
jó volt és nagyon tetszett a stílusa
#1 Törté-Net 2004. 05. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?