Hajóút a Bahamákra

Szavazás átlaga: 6.94 pont (676 szavazat)
Megjelenés: 2004. május 24.
Hossz: 8 924 karakter
Elolvasva: 56 500 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egy lakóhajó birtoklása teljesen megváltoztatja az életedet. A szabadság szinte kézzelfogható érzetével ajándékoz meg, és ez még akkor is igaz, ha az év első felét a gyakori hurrikánok miatt a floridai kikötőben kell eltöltened. A zord időjárás végeztével azonban kinyílik előtted a világ, és szabadon nekivághatsz a végtelen óceánnak. Mi rendszerint meg sem állunk a Bahamákig. Az elmúlt években már elég jól kiismertük a helyet, és mindenkinek csak ajánlani tudom, mindig fantasztikus az időjárás, a táj gyönyörű, a part mentén pedig egymást érik a kitűnő horgász és merülőhelyek.

Hajón élni még akkor is szórakoztató, ha éppen dugig van a fedélzet barátokkal és rokonokkal. Ez a nyár történetesen a rokonok jegyében telt el, mert a bátyámon és a családján kívül, az egyetemi éve végeztével, a legfiatalabb lányom, a húszéves Tiffany is velünk töltötte a vakációját.
Persze ennyi embert nem egyszerű egy ekkora hajón elszállásolni, végül is, ez nem a Queen Mary.
Némi fejtörés után a bátyámat és a feleségét a horgonykamra melletti kabinban helyeztük el, a két unokaöcsémnek a hajószalonban vetettünk ágyat, a feleségemnek és nekem pedig jobb híján megmaradt az orrnál lévő kis ablaktalan helyiség. Szegény Tiffanynak nem jutott külön zug, ezért kénytelen volt a fedélzeten aludni egy matracon. Szerencsére a bahamai éjszakák kellemesen enyhék szoktak lenni, ezért a dolog nem volt annyira szörnyű, mint amilyennek első hallásra tűnhet.
A zsúfoltság azonban rám nézve egy nemvárt kellemetlenséggel is járt. A feleségem ugyanis attól tartva, hogy a vékony deszkafalak miatt esetleg mások is fültanúi lehetnek az együttléteinknek, a vendégek megérkezése óta makacsul elzárkózott a házasélet minden formájától. Ez nagy érvágás volt olyasvalakinek, aki hozzá volt szokva a rendszeres szexhez, de bárhogy próbáltam is ezügyben a lelkére hatni, kemény maradt, mint a gyémánt. A nők néha fenemód következetesek tudnak lenni...

Aznap Norman's Cay mellett kötöttünk ki, nem messze egy régi DC3-as teherhajó, hullámtörőként funkcionáló roncsaitól. Rajtunk kívül még egyetelen yacht vesztegelt a kikötőben, de az is több mint száz méterrel odébb ringott a vizen.
Csendes békés este köszöntött ránk. Fárasztó napunk volt, úgyhogy miután megvacsoráztunk, és lejátszottunk néhány kártyapartit, lassan mindannyian aludni szállingóztunk. Tiffany aznap este a fedett kormányosfülkét szemelte ki magának, és a jóéjtpuszik után, hóna alatt párnával és paplannal arrafelé vette az irányt.

Valamikor hajnaltájt villám cikázott végig az égbolton, de vaksötét kabinunkban csak az azt kísérő mennydörgésre riadtam fel. Kimásztam a fedélzetre és beleszimatoltam az esőszagú levegőbe. Rövid vihar lehetett, mert alig volt nedves a deszka, de a szél még eléggé dobálta a hajót ezért a biztonság kedvéért leengedtem az egyik horgonyt. Fél szemmel közben Tiffanyra pillantottam a kormányosfülkében, aki mintha felriadt volna a zajra, de mire a visszaúton elsétáltam mellette már ismét egyenletesen szuszogott. Lementem a kabinunkba, betapogatóztam a sötétben a feleségem mellé és szinte azonnal elaludtam.

Arra ébredtem, hogy az ággyal szemközt, a mennyezet és a hajó oldalának az illesztéseinél két apró fénypászma fúrja bele magát a kamránk sötétjébe. A sugarak eséséből ítélve a szokásosnál tovább alhattam, valószínűleg az éjszakai mászkálásom bosszulhatta meg magát ily módon... Kéjesen nyújtózkodtam egyet, és lustán a másik oldalamra fordultam. A homályban éppcsak ki tudtam venni a feleségem vékony lepedő takarta karcsú alakját. A hozzám legközelebb eső testrésze a gömbölyű formás popsija volt, és ettől a látványtól pillanatokon belül
k
alf
ín
alf
erekcióm támadt.
A sortomat tegnap éjjel a ruhásszekrény ajtajára akasztottam, mert átnedvesítette a vitorlákról lecsöpögő víz, így most nem állta semmi sem útját a dagadozásomnak. Remélve, hogy az asszony végre hajlandó lesz egy kis halk, reggeli hancúrra, bekúsztam mellé a lepedő alá, és a hálóingét a dereke fölé tűrve, kezemet fenekének formás félgömbejeire fektettem. Összerezzent a mozdulatomra, de nem tolt el magától, mint rendesen, hanem hátranyúlt és ujjaival finoman megragadta a csípőmet. Bátorításnak véve ezt a gesztust, még közelebb húzódtam hozzá, egészen addig, míg merev farkam a popsijához nem nyomódott. Lassan elkezdte felemelni a lábát egyre magasabbra, egészen addig, amíg csaknem kilencven fokot zárt be a kabin tetejével. Végigsimítottam a combján élvezettel elidőzve a finom bőr alatt húzódó feszes izmokon. A legtöbb nő az ő korában ölni tudna ilyen formás és izmos lábakért, úgy látszik a vitorlázással járó testmozgás jótékony hatással volt a tagjai karcsúságára. A rövid hálóing alatt szokásától eltérően nem hordott bugyit, és ezt megérezvén alig tudtam visszafojtani egy boldog kurjantást. Ezek szerint már ő is készült, arra, hogy ma reggel végre történik köztünk valami. Farkamat lassan végigcsúsztattam a popsija két partja között, egészen addig, míg a makkom bele nem ütközött a csiklójába. Ekkor hátramenetbe kapcsoltam és a nagyajkak mentén visszaszánkáztam a popsilyukáig. Amikor hozzáértem a két félgömb közöt megbújó forró kis rózsához, felémmozdult a csípője és a szűk kis nyílást szorosan nekifeszítette a makkomnak. Bevallom kissé meglepett a dolog, mert eddig mindig rendkívül határozottan utasította el, hogy ostrom alá vegyem a hátó kapuját.
Nagyjából öt percen keresztül járattam a farkam föl le a puncija mentén, és éreztem, hogy minden mozdulatomra több nedvesség szivárog ki a duzzadt szeméremajkak közül. A puncinedv lassanként lefolyt a combján és utat találva a farpofái között benedvesítette a feneke egész ágyékközeli szakaszát.
Nem bírtam tovább, érezni akartam végre a farkam körül a hüvelye forró, síkos falát, ezért a következő előretolatásnál, a makkommal megállapodtam a popsilyuka és a csiklója közötti területen és ágyékom egyetlen erőteljes mozdulatával elmerültem a húsos lebernyegek mögött nyíló bársonyos alagútban. Elképesztően nedves volt, nem is emlékeztem olyan alkalomra mikor ennyi levet eresztett volna a cicája. Nem vagyok járatos a nők hüvelyfal erősítő technikáiban, de a nejem alighanem élhetett valami ilyesmivel is az elmúlt két hétben, mert észveszejtően szűk volt a barlangja. Egy halk nyögéssel a farkam utolsó centimétereit is eltüntettem a puncijában, majd előrenyúltam és kézfejemmel végigszántva gondosan nyírt szeméremszőrzetén, a csiklója után tapogatóztam.
Amikor ujjaim végül ráakadtak a remegve ágaskodó, nedves kis szarvacskára, finom körkörös mozdulatokkal kezdtem el masszírozni az ágyékát, miközben lassanként a farkammal is akcióba lendültem. A makkom karimájáig visszavonultam a hüvelyéből, majd újra elmerültem a bársonyos alagútban, hosszú finom lökésekkel hajtva magam a csúcspont felé. Alig pár percet töltöttünk csak el ebben a pozícióban, amikor a feleségem egy szívdobbanásnyi időre megfeszült a karjaimban, halkan felnyögött, medencéjének izmait pedig remegő görcsbe rántotta a testén idejekorán végigsöprő orgazmus.

A két hetes szexmegvonás ekkor már rajtam is kezdte éreztetni a hatását. Alig egy tucatnyi újabb vad lökés után felszakadtak bennem a gátak, és néhány fogvacogtató, minden álmot felülíró pillanat során legalább egy gallon spermát lövelltem feleségem hüvelyének befogadó mélységeibe. Szorosan magamhozöleltem karcsú, izzadt alakját és halkan nyöszörögtem, miközben a gyönyör újabb és újabb hullámai futottak végig rajtam.
Amikor lecsillapodtam, megcsókoltam a tarkóját és lassan lefejtettem magam a hátáról. Végül már csak a farkam érintkezett a testével, de rövidesen egy diszkrét cuppanás kíséretében ez a kötelék is megszakadt közöttünk. Hanyattgördültem és pár percre elszundítottam. A zuhany hangjából már azelőtt tudtam, hogy egyedül vagyok a szobában, mielőtt újra kinyitottam volna a szemem. Fürgén kiugrottam az ágyból, és a fedélzetre siettem, hogy frissen főzött kávéval jutalmazzam a zuhanyzóból hamarosan előkerülő feleségemet ezért a fantasztikus reggelért. Ahogy előbukkant a fejem a fedélzeti nyílásból, az első ami a szemembe ötlött a nejem volt, aki teljesen felöltözve sürgölődött a tűzhely előtt. Egy kanna gőzölgő kávé, és palacsinták takaros oszlopai sorjáztak mellette az asztalon.

Rámnevetett, én pedig kezdtem nem érteni a dolgot, de azért odahajoltam, hogy megcsókoljam a
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
ajkait. A csók végeztével jelentőségteljes mosolyt villantott felém.

– Mi van? – kérdeztem nevetve.
– Ó semmi különös – mondta vidáman – a vihar tegnap este kicsit megrémítette Tiffanyt, úgyhogy nem sokra rá, hogy visszaértél, ő is lejött és bekéredzkedett közénk az ágyba.

Kezdett kszáradni a szám, de a feleségem csak boldogan csacsogott tovább.

– Reggel mielőtt kijöttem volna, előkerestem a polaroidot és lefényképeztelek benneteket. Olyan édesek voltatok ahogy egymás mellett aludtatok. Látnotok kell azt a képet, reggeli után első dolgom lesz, hogy előkerítem...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.94 pont (676 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 5. 02:41
#44
Közepes munka lett.
1
feherkalman1
2022. december 19. 16:33
#42
Jóó a történet , de feltünne hogy egy idegen pinát dugok.
1
én55
2021. szeptember 13. 10:50
#41
Azért kicsit gyanus, nem ismeri fel a külömbséget.
1
Andreas6
2019. június 26. 15:58
#40
Engem nem lehetett volna megtéveszteni. Különben jó írás.
1
t
t.555
2017. december 14. 04:14
#39
Nagyon jó lett, ezért 10 pontot adok!!
1
cscsu50
2017. október 20. 06:37
#38
folytatás????????
1
t
t.555
2017. július 2. 03:25
#37
Nekem tetszik!
1
a
A57L
2016. október 15. 06:07
#36
Jobb is lehetett volna.
1
feherkalman1
2016. június 28. 20:08
#35
hibátlan, de azért feltűnne hogy 20 évvel fiatalabb pinában van a farkam a megszokottnál.
1
zsuzsika
2014. december 12. 07:29
#34
Jó.
1
f
fiú19
2014. június 13. 11:01
#33
Folytatása lesz még ugye ?
1
tutajos46
2014. február 13. 06:59
#32
Nagyon jó de én azért észreveszem, hogy egy negyven vagy egy húsz éves nőt kefélek e
1
z
zoltan611230
2013. november 28. 03:25
#31
Hiheto.velem is megt......
1
p
papi
2013. október 11. 08:07
#30
Nagyon jó,de itt nem érhet véget a történet.
1
tutajos46
2013. április 1. 08:33
#29
Nagyon tetszik, lesz tovább is?
1
imi36
2009. szeptember 28. 09:10
#28
Nagyonjó! Jöhetne a történet többi része!
1
sihupapa
2009. szeptember 28. 01:32
#27
utána mi lett?
1
taboogirl
2009. július 10. 20:54
#26
A legjobb történet amit valaha itt olvastam.
1
pandur
2007. szeptember 17. 13:05
#25
nekem tetszett 10 pont
1