A+ A-

A nászéjszakám

Gyönyörű májusi reggelre ébredtünk, a napsugarak beszűrődtek emeleti ablakunkon és ébresztésre felszólítóan melegítették mindkettőnk hasát. Kibujtunk az ágyból mindketten tudtuk hogy egy csodálatos nap áll előttünk. Édes párom (Zsolt, én Móni) hamiskás mosollyal visszadöntött az ágyra tudatva velem, hogy az előttünk álló nehéz nap előtt jó lenne egy kis feszültség levezetés...:-)
Én kegyetlen gonoszsággal nemet mondtam mert nem szabad kora reggel elvesztenünk az energiánkat...
Magamköré csavartam törülközőmet és megcéloztam a fürdőszobát, de ő hajthatatlanul utánam sietett, és forró kezével feszes fenekembe markolt tudatva nincs menekvés...Titkon már nem is vágytam menekvésre...
Egy éve vagyunk még csak együtt de tudjuk mindketten mi az amivel a másikat fel lehet pörgetni, hogy s mint a leges legjobb mindkettőnknek...
(Egy kis bemelegítésnek, nincsenek tabuk, sose mondunk nemet és mindig csodálatosakat élvezünk együtt kedvenc történeteink: autóba hazafelé ő vezet én lázasan cumizok kanyarba majdnem belénk jönnek... vagy Tisza tavon miközben 2-méterre tőlünk mindenki élvezi a finom vizet mi egymás forrótestét érezzük... húsvétra egymásnak nyuszifület veszünk és ebben szeretkezünk ... és még ezer felejthetetlen szexel dús fantasztikus történet áll mögöttünk, de ez mind-mind más történet, ha a következő tetszik, akkor majd ezeket is megírom nektek)
Szóval megmarkolta a fenekemet tudva, hogy IMÁDOM, tüzes, tetetett mérges :-) szemekkel néztem vissza, de ő ebből tudta, hogy máris rettenetesen kívánom és már nem mondok nemet! Óvatos mozdulattal lerántotta rólam a törülközőt és lágyan visszalökött az ágyra, forró felhevült testel rámfeküdt és már érezhettem ágaskodó nemiszervét, egyre követelőzőbben csókolt, simogatott cirógatta nyelvével fülemet, követelőzőn harapdált Éreztem, hogy teljesen fel van pörögve valószínű, hogy az előttünk lévő nap miatt, egyre erőszakosabb lett, egyre erősebben szorított mindketten tudtuk, hogy most nem lesz sok időnk így a különböző játékok estére maradnak, így most egy laza menet elé nézünk, de mégis mindketten tűzben égtünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 05. 18. vasárnap 08:12
Jó az írás.
#2 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:23
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?