A+ A-

Az első randevú (ahogy a fiú látja)

Egy gyengén megvilágított szobában ülünk egy asztalnál. Lágy zene szól. Az asztal szépen megterítve mindenféle finomsággal. Az asztalon egy szép csokor rózsa, amit tőlem kaptál. Rajtad egy egyrészes piros színű mini ruha van, testhez simul és őrjítően szexi. Fényes átlátszó harisnyában vagy és magas sarkú cipőben. Beszélgetünk, iszogatunk finom bort. Mindenféle szóba kerül az életünkről, hiszen először találkozunk. A szexről nem beszélünk, de valami van a levegőben és megdicsérlek milyen jól nézel ki.
Már alig bírok magammal. Elbűvölten nézlek. Érzem, hogy minden egyre forrósodik és a nadrágom egyre szűkebb. Lassan a kezed felé nyúlok és magam felé húzom, először csak megpuszilom, de közben végig a szemedbe nézek. A vágyakozó pillantásodnak nem tudok ellenállni. A kinyújtott ujjaidat egyenként számba veszem. Élvezem a sós ízt. A kezemet az arcodhoz nyújtom és lágyan megcirogatom. Innen nincs visszaút. Megigéztél, érzem egy nagyszerű élmény előtt állok. Vagy talán már benne is vagyok. Egyszer csak egy halk koppanást hallok. Majd még egy koppanás a másik cipőd. Felállok, odalépek hozzád Te is felállsz. Átölellek és lágyan megpuszilom az arcod, és a fülcimpád. Megsimogatod a fejem.
Az ujjadat megpuszilom és az arcodhoz hajolok és megfogom mindkét kezed. Először csak megpuszilom az ajkaidat. És továbbra is mélyen a szemedbe nézek. Érzem mit szeretnél. Nagyon szeretnélek ruha nélkül látni, a melleidet simogatni, a bimbóidat számba venni, majd lejjebb puszilni, végignyalni behatolni nyelvemmel. És persze arra is vágom, hogy Te is kényeztess, mindenhol, de leginkább a férfiasságomat. A vágyaink ugyanazok, először is csókokat akarok. Ismét Hozzád hajlok és meg akarlak csókolni. Érzem, nem ütközöm ellenállásba. Szánk mély csókban egyesül, a nyelveink is egymáshoz érnek. Közben átölelve simogatlak, a vállad, a hátad, a derekat és egy kicsit lejjebb is. A feneked érintésére, mint egy villámütésre reagálsz. Közben a mellkasomat simogatod és kigombolod az ingem. Másik kezemmel megtalálom a cipzárt a ruhádon és le akarom húzni. De míg simogatlak is, élvezem mindent pillanatát annak, ahogy a kezed rajtam kalandozik. Hoppá! De a cipzár beakadt és nem megy. Ezért a hátad mögé lépek, segítek rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:15
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?