A+ A-

Anyám barátnője

24 évesen talán nem vagyok egyedül, amikor azt mondom, hogy izgatnak az idősebb 'érett' nők. Szerencsés voltam mindeddig a nőkkel. Szóval most megosztom veletek az egyik kalandomat, aminek szereplője Erzsi. 5 éve ismertem meg. Anyám munkatársa volt akkoriban még. Hetente 2-3 alkalommal jár!!! Hozzánk. Mikor először találkoztam vele, eszembe nem jutott volna, hogy kikezdjek vele. Testalkatra egy átlagos kb. 175 cm magas, barna szemű, vörös rövid hajú nő. Közvetlen, barátságos mindenkivel, így velem is nyíltan, felszabadultan beszélgetett. Így egy-két év elteltével nagyon közel kerültünk egymáshoz.
2 hete megkért, hogy segítsek feltelepíteni a kisfia számítógépére egy rajz programot. Nem voltam meglepődve kérésén, mivel 1 hónapja vásároltak egy számítógépet, amihez nem nagyon értenek még. Átmentem, és feltettem a progit. Megkért, hogy mutassam meg neki, hogy kell videóklippet megnézni a gépen. Ekkor megkérte a kisfiát, hogy menjen ki a konyhába, és legyen egy kicsit a mamájával. Ekkor egy pillanatra meglepődtem. Száz gondolat fordult meg hirtelen a fejemben.
Szóval kiment a kisfia, Ő meg a szekrényből elővett egy CD-t. Betettem a lejátszóba, elindult a kezelőprogi, majd elkezdődött a bemutató. Közben mondtam neki, hogy mit, hogy kell kezelni. Ekkor belepörgettem a filmbe, és meglepődve látom hogy egy pornó klip.
- Hopsz! Ez ám a film! -szólaltam meg rekedt hangon.
- Mi a baj? Talán még nem láttál ilyesmit? -kérdezte természetes hangon.
- Láttam már, sőt mi több! -válaszoltam. Erre kíváncsian rámnézett és csak mosolygott. Miután végeztem mindennel, kikísért a kapuba, majd adott egy puszit és elmosolyodott. Meglepődtem, mivel eddig fizikai kontaktus nem nagyon volt köztünk. Hát még ilyesmi!
Szóval ezután már elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha... Ő meg Én... szóval egyre inkább felcsigázta a fantáziám. Tudtam hogy valamit akar, csak abban nem voltam biztos hogy csak játszadozik velem, vagy tényleg akar valamit. Nem kellett sokáig várnom! Másnap délután ismét eljött hozzánk. Anyám dolgozott, csak apám volt otthon. Megkért hogy mutassam meg neki, hogy működik rajz progi. Bementünk a szobámba, leültünk a gép elé. Ekkor apám bejött, és szólt, hogy elmegy a városba autót javíttatni. Éreztem, hogy eljött az Én időm. Kezdett a szívem össze-vissza verni. Éreztem hogy itt az idő a közeledésre, de nem tudtam, hogy álljak neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 16:17
Folytatást folytatást ffolytatást!
#6 feherfabia 2015. 10. 24. szombat 06:21
Egész jó
#5 pisti47 2009. 02. 28. szombat 05:49
Mi az a 20perc? 20 év múlva el is alszik rajta.
#4 sihupapa 2008. 11. 8. szombat 19:52
élvezd az életet,az idő mindent meg old.
#3 zsuzsika 2008. 09. 26. péntek 21:06
Jó-jó, de tényleg 20 percig ,
#2 kis Jani 2004. 05. 22. szombat 18:07
Dugás után 20 percig rajta feküdtél !!!!
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?