A+ A-

Szülinapi ajándék

Tárgyalás. Elememben érzem magam, nem gondolok semmire, csak arra, hogy közös nevezőre jussak az ügyféllel. Éppen búcsúzunk, mikor megrezzen a telefonom: sms-t kaptam. Mikor meglátom, hogy Ő küldte, összeugrik a gyomrom, az örömtől. Mégsem felejtette el, hogy jeles nap ez a mai. "Ha van időd, hívj fel." Szűkszavú üzenet, rossz érzésem támad. Visszamegyek a helyemre, Őt tárcsázom, már fejből tudom a számát.
- Szia, én vagyok, mondd.
- Rossz a kedved, menj haza.
- Ezt akartad mondani? - lepődöm meg. Valóban rossz a kedvem, s már én is gondolkodtam rajta, hogy hazamenjek. Ami nem megy, azt ne erőltessük, alapon.
- Menj haza, délután felhívlak, beszélnünk kell.
- Most nem jó?
- Nem. Nekem is dolgom van, Te meg nem vagy olyan hangulatban. Ha lazítasz kicsit, jobb lesz.
- Jó, hívj fel délután. Szia - teszem le a kagylót. Könnycsepp születik szememben, de dühösen kitörlöm őket. Nagy lány vagy már kislány, korholom magam, túljutsz rajta is. Odamegyek a főnökömhöz, nem is kell szólnom, csak rám néz. Gábor bólint, szó nélkül hazaenged. Óráknak tűnik az a 20 perc, míg hazaérek.
Első dolgom, hogy beüljek egy kád forró vízbe, s érezzem áldott lazító hatását. Fürdőolajat öntök bele, gyertyát gyújtok, s Vangelist teszek fel. Kényeztetem a testem, ha már ennyi évet kibírt velem. Éppen magam köré tekerem fürdőlepedőmet, mikor megcsörren a telefonom. Ő az.
- Gyere, nyiss ajtót. Leroskadok a kád szélére, úgy érzem, rosszul hallok:
- Itt vagy?
- A ház előtt, beengedsz? Ajtót nyitok, meglátom Őt, némán beengedem. Nem tudom, mit kell mondani, elvarázsol a közelsége. Ő sem szól. Csak átölel, simogat s mélyen beszívja illatom. Átölelem, görcsösen kapaszkodom belé, nem akarom többé elengedni. A szobába hátrálunk, az ágyra dönt.
- Feszült vagy még, ugye? Bólintok. Nagy tenyere gyengéden siklik a hátamon, a hasamra fordulok, s átengedem magam a dögönyözésnek. Kéjesen sóhajtok, olyan jól esik, amit csinál.
Ujjai átdolgozzák az izmaim, lehunyom a szemem, élvezem érintését. Közben halkan beszél hozzám, duruzsol fülemben vibráló hangja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2016. 05. 31. kedd 07:05
Egèsz jò!
#2 papi 2013. 12. 9. hétfő 13:31
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?