A+ A-

A lakótelepi kurva 1. rész - A díszlövés

A dologban az volt a legnehezebb, hogy a lányt nekem kellett felszednem. Túl akartam lenni rajta hamar, hogy minél előbb magam alá gyűrhessem a testét. Vajon tényleg csak ennyi volt? Ennyi nagy testi erőlködés? Nem tudom. Négyen voltunk. Énrám jutott a sors.
- De nem egyszerre - ennyit mondott a négyre. Megállt, én meg begyulladtam, hogy visszafordul, mikor már olyan jól ment.
- Nem, nem is úgy - mondtam gyorsan.
- Kettőnél többel nem - mondta komolyan. Jött tovább.
A dühöngő vaspálcái mellett találtam, ott állt mindig. Kihívó nem volt, de sok tipped nem lehetett, mit csinál ott egy lány éjt-nappallá téve. Ki volt öltözve állandóan. Elegáns volt, ez a helyes szó, pedig ebben a szituációban, elhiheted, nehezen jön elő. Persze elfogott a hülye rosszérzés, nem mertem egyből leszólítani. Csak álldogáltam zsebre dugott kézzel, mint aki a meccset nézi. De persze értette ő. Odajött tüzet kérni. Meredezett a farkam. Magas vagyok, ő meg semmivel se alacsonyabb nálam. Megköszönte a tüzet, azután végignézett rajtam. A sliccemen elidőzött.
- Nem akarsz kefélni egy jót?
Úgy gondoltam, jár egy díszlövés nekem a közös pénzen a nekihuzakodásért. Felvittem magamhoz, hogy próbát tegyünk.
- Most akkor csak neked csináljam?
Addigra már megtudtam tőle ezt-azt. Orsinak hívták, és elmúlt harminc. Az ágyra feküdtünk, és összeismertetett a marokmarcsájával, de úgy, hogy ellőttem magam. Még csak meg se dugtam.
- Kész is? Le akartalak szopni.
- Tehetünk még egy próbát - biztattam.
Szinte meg se fogott, elmentem. Nem, nem igaz, eltartott egy darabig. Levetkőzött és lefeküdt mellém. Elképesztően szép volt. A mellei kicsik és kemények. A bőre feszes, barna. Csíkra vágott pina. Erős combok. A feneke, nem is tudok mit mondani rá. Elkezdte simogatni meg rángatni a farkam, és jól csinálta, hogy nem volt szívem abbahagyatni vele. Pedig megkérdezte vagy négyszer:
- Leszopjalak?
De nekem akkorra már kivörösödött az arcom, a szemem kigúvadt és kimeredtek a nyakamon az erek, jó csúnya lehettem, a melleit fogdostam meg a seggét, aztán beszoptam a kis bimbóit. A fitymám csattogni kezdett, aztán meg cuppogni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 16. hétfő 04:29
Nagyon jó.
#2 az 2007. 06. 22. péntek 11:25
Hát ez kúrva jó volt. Folytasd!
#1 Törté-Net 2007. 06. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?