A+ A-

Zsófi 2. rész

Másnap, ahogy ígértem neki, elmentem az általa megadott címre. Egy kertes házban fogadott. Csak fürdőköpeny volt rajta, szorosan összefogva derekán. Bevezetett az egyik szobába, ahol egy sarokgarnitúra volt, és egy fotel. A fotelen egy 30-as férfi ült, egy bermudában és egy pólóban. Zsófi kedvesen hozzám dörgölődött, lenyúlt a farmeremhez, és belemarkolt az ágyékomba.
- Felkészültél?
Csak bólintani tudtam, bár fogalmam se volt, mire. Lenyomott az ágy végére, hátamat a karfának támasztottam. Zsófi levette rólam a cipőimet, majd lábaimat is feltetette az ágyra. Ezután a férfi felé fordult. Elindult felé, mire az felkelt a fotelből. Egymáshoz simultak, a férfi lehajolt a másfél fejjel alacsonyabb lányhoz, és csókolózni kezdtek. Aztán egy lépéssel eltávolodtak egymástól, és Zsófi levette fürdőköpenyét. Csak egy fekete tanga volt rajta, de mivel háttal állt nekem, egyenlőre a hátát láttam. Aztán a lány kilépett a tangából is. A férfi mohón bámulta a zsenge testet. Megfogta Zsófi kezét, és a bermudához vezette. A lány oldalra fordult és már szabad rálátást biztosított, de a keze továbbra is szorosan markolt. A férfi kibújt a pólójából, és megvárta míg Zsófi leveszi róla a bermudát. Elöntött az irigység, mikor ott állt előttem izmos testével, huszonvalamennyi centis, vastag, eres farkával. Duzzadt makkján nem volt fityma, úgy tűnt szülei a zsidó vallást követték.
Zsófi megfordult, és hozzám jött. Ráült az ágyra, lehúzta a cipzáram, kiszabadította feszülő péniszem. Aztán hátat fordított, és úgy helyezkedett, hogy félig ülő, félig fekvő helyzetben nekem dőlt. Körülbelül a háta közepének feszült a farkam. Intett a fickónak.
Az pedig a fejét Zsófi combjai közé hajtotta, és kényelmesen elhelyezkedett a nyaláshoz. Először combjainak belső felét puszilta végig. Aztán rátért csupasz szeméremdombjára. Összezárt ajkait dörzsölte hozzájuk, majd szétnyitva csókolta őket. Zsófi már zihált, mikor a nyelvével érintgette puncijának külső részeit. Pár pillanat múlva száját rátapasztva a lány lenti ajkaira, nyelvét mélyen kitolva nyalni kezdte belső részeit. Zsófi megfogta a kezem, és odahúzta a puncijához. A férfi felemelte a fejét, és hagyta, hogy ujjaimmal az általa előbb nyalt részt felderítsem. A nedves, nyálas szeméremajkakat simogattam, majd óvatosan belenyúltam a lányba. Belül is nedvesen várta a további kényeztetést. Kihúztam az ujjam, és átadtam a helyet a fickónak, aki újra nyalni kezdte a fiatal pinát. Ezután felváltva kényeztettük Zsófit. Én ujjaztam, majd ő nyalta. Aztán már egyszerre foglalkoztunk vele, miközben a férfi lefetyelte, én a csiklóját dörzsöltem. Ennél a pontnál már a csípőjét tekergetve, sikongva élvezett. Az orgazmusa lecsillapodása után, még egy-két percig folytattuk.
Aztán a férfi felemelkedett, és odatérdelt elénk. Hatalmas, kemény fasza arcunk előtt meredezett.
- Ezzel foglak megbaszni! - mondta Zsófinak.
A lány tövénél fogta meg imádatának tárgyát. Szorosan tartva maga felé húzta, mire a makkjánál feltorlódott a bőre. Lassan visszaengedte, erre kisimult ezen része, de a vastag erek továbbra is kidudorodtak. Egy állandó ritmussal elkezdte rángatni a faszt. Vékony, finom ujjai kontrasztot alkottak a brutális szerszámmal, amelyet éppen csak nem értek át.
Váratlanul elengedte, megfogta a kezemet, és a helyére tette.
- Tudod mit csinálj ! - mondta Zsófi, és kitátotta száját.
Megragadtam a faszt, és a lány szájába vezettem. A makk végigsiklott az ajkain, befelé fordítva azokat. 10 centit engedtem be, majd kifelé húztam. Ezt a részt beterítette a nyál, mire ide nyúltam és a fasz többi részére is rákentem. Aztán újra Zsófi szájába vezettem. Ekkor már bennhagytam, és a lány bólogató mozdulatokkal szopni kezdte, én pedig ebben az ütemben húzogattam a bőrt. Néhányszor hagyta kicsúszni a szájából, és ráköpött. Ekkor rádörzsöltem a makkra a folyadékot, majd hagytam tovább szopni. Pár perc múlva már mindenhonnan a nyála folyott. Az álláról, szájából, a faszról, a kezemről is csöpögött.
Zsófi kivette szájából a csillogó szerszámot, kivette a kezemből, és az arcához dörzsölte. Most már a nyál ott is beterítette.
- Nyald le rólam! - mondta, majd újra szájába vezette a faszt. Úgy irányította, hogy arcának azt a felét nyomta ki, amelyiket benyálazott. Hozzáhajoltam, és csókolni, nyalni kezdtem, miközben a makk nyomta a számat. Aztán odafordult hozzám, és egy alapos nyelves csókot adott. Ezután felváltva szopta a faszt, és csókolózott velem. 5-6 perc múlva abbahagyta.
- Most már megbaszhatsz!
A férfi odahelyezkedett Zsófi széttárt lábai közé. Nyálas szerszámát odahelyezte a lány puncija elé.
- Mondjad, mit akarsz?
- Bassz meg!
- Vagyis?
- Rakd a faszodat a puncimba!
- Rakja bele ő! - mutatott rám. Zsófi élvetegen rám nézett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 22. péntek 17:21
Elmegy.
#6 feherfabia 2016. 01. 2. szombat 07:33
Egész jó!
#5 A57L 2014. 01. 6. hétfő 04:09
Elég jó.
#4 sikamika 2013. 11. 22. péntek 15:30
nem rossz
#3 papi 2013. 09. 7. szombat 10:44
Egész jó
#2 Chris 2004. 05. 26. szerda 13:57
jó!
#1 Törté-Net 2004. 05. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?