A+ A-

Szilveszter, avagy nem csak a pezsgő spriccel....

Andi barátnőm - s párja - szervezett szilveszteri bulit.Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam - mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam - egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett Nórának - a háziasszony - az előkészületekben. Már volt ott három nő, akik sürögtek - forogtak, és Nóra, aki számomra kellemes meglepetés volt. Csinos, kortalan nő a felforduláshoz illő farmerban és pulóverben. Gyorsan bemutatkoztunk és ő kiosztotta a feladatokat. Kaptam egy vodkát és ittunk egyet, majd magával vitt, bútort rendezni. Megállapítottam, hogy remekül néz ki és ennek hangot is adtam. (egyébként elmúlt jóval negyven, de ez nem látszik rajta és különben sem illik elmondani)Csak nevetett, megköszönte a bókot és mivel mindketten facérak voltunk kinevezett az estére partnerének. Eleresztettem egy idétlen megjegyzést, hogy mindenben partnerek vagyunk e, de nem reagált rá.
A társaság nagy része hat után érkezett. Volt, aki emelkedett hangulatban jött, és hamar nagy lett a zsivaj. Ettünk ittunk jól mulattunk, és a táncparketten roptuk a táncot. Egy ízben - talán először - lassú szám ment és Nóra felkért táncolni. Szépen lejtettünk és nevetgéltünk a többieken. Valaki cd - t cserélt és szétváltunk, de ugyan nem vagyok nagy táncos, mégis jól esett a testi kontaktus ezzel a nővel.
Egyszer odajött, kézen fogott és maga után húzott.
- Gyere partner, segíts - mondta
Valami társasjátékban segédkeztem, de veszítettünk és meg kellett innunk egy pohár italt büntetésből. A második kört ismét elveszítettük és ismét ivás. A harmadik körben Nóra lefeküdt a szőnyegre és nekem meg kellet a testén keresnem valamit, ami nem odavaló. Bekötött szemmel! Szájjal! Egy türkiz miniruha volt rajta, amelynek nem volt ujja. Letérdeltettek és lassan, hogy pofára ne essek megkerestem. A lábánál voltam, amelyen harisnya volt. Haladtam felfelé, a csapat legnagyobb örömére. Nem akartam az ölénél matatni, kiabáltak is, hogy nem ér kihagyni, de végül is megtaláltam a kekszet, a két melle között. Ez a verseny időre ment és nem mi voltunk a legrosszabbak, és nem kellett innunk. Nóra el is tűnt, de felcsendült egy lassú szám és újból előbukkant. A táncparkettre húzott és átölelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:51
9P
#3 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:20
Egész jó.
#2 v-ir-a 2012. 02. 8. szerda 19:14
tök jó volt smile
#1 Törté-Net 2011. 08. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?