A+ A-

Az első randi (ahogy a lány látja)

Kicsit feszültnek érzem magam, hiszen első találkozás, de érzem, amint a bor kezdi megtenni hatását. A rózsa bódító illata, a bók, amiket Tőled kapok, lassan felold bennem minden gátlást. Igyekszem minél csábosabb pillantásokat vetni feléd, mindenképpen azt akarom, kívánj, ölelj, csókolj! A szexre direkt nem terelem a szót, így még izgalmasabb. Úgy gondolom, bevetek egy-két trükköt. A sós mogyorótól hogy, hogy nem, kissé olajosak lettek az ujjaim. Mit lehet tenni, lassan a számhoz emelem mutatóujjamat, nyelvem csak kissé bukkan ki a számból. Odaérintem hozzá az ujjamat, egész kis köröket írok le, fogammal finoman ráharapok, majd egy határozott mozdulattal az egész ujjamat betolom a számba. Lassan, egészen lassan húzom vissza, miközben a számmal erősen szorítom. Figyelem a reakciódat. Úgy látom, vetted a lapot. Egész testem bizsereg, alig tudok uralkodni magamon. Ez még jobban fokozza bennem a vágyat, alig várom, hogy hozzám érj.
Mint a parázs, úgy éget érintésed, mikor a kezemhez érsz. Az ájulás kerülget, mikor ujjaimat egyenként a szádba veszed, érzem forró nyelvedet, érezni akarom magamon mindenhol, bent a számban, a cicimen kalandozva, de legfőképpen a csiklómon játszadozva. Nem bírom tovább, ledobom a cipőket, nagyon kívánlak! Izgat, hogy egyfolytában a szemembe nézel! Kezedet fogva állok fel és megyek oda Hozzád. Mikor megcsókolod a fülcimpámat, végem van. Kéjesen nyújtom a nyakam, őt se hagyd ki a kényeztetésből. Elönt a forróság, amikor nyelved finoman simogatja a fülem alatti részt. Kezem lassan húzom fel a nyakadig, közben végigsimítom a hátadat. A tarkódnál beletúrok a hajadba, s húzlak magam felé, én pedig szinte beléd tudnék bújni. Alig várom, hogy megcsókold a szám. Kezem a tarkódon játszadozik, de nem bírom, ujjaimmal megérintem a szádat.
Élvezem, ahogy megnyalod az ujjam. Forró nyelved csak szítja bennem a tüzet. Érintésed áramként ráz, testem könyörög a simogatásért. Most már muszáj, hogy megcsókolj. Érezni akarom a szád, nyelvemmel kényeztetni nyelvedet. Fantasztikus érzés, mikor megcsókolsz. Lágyan nyitom szét a szám, egész finoman közelítek nyelved felé. Jó találkozni vele. Kezem nem bír magával, felfedezőútra indul testeden. Mindkét kezemmel mellkasodat simogatom, s elkezdem kigombolni az ingedet. Finom mozdulattal szabadítom ki a nadrágból, a maradék gombbal is végzek, végre megérinthetem meztelen felsőtestedet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 11. 29. vasárnap 07:54
Egész jó
#4 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:14
Tetsett.
#3 IceMan 2004. 05. 9. vasárnap 17:41
Az egyik legjobb, amit valaha olvastam.
Csak így tovább. Grat...
#2 manó 2004. 05. 7. péntek 11:43
Tökéletes.
#1 Törté-Net 2004. 05. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?