A+ A-

Vérhólyag női ujjon

Márta, a fiatal szakácsnő egy szerda reggelen arra ébredt, hogy vérhólyag van az ujján. Viszonylag pontosan emlékezett, hogy előző este még nem volt meg a hólyag. Tudta, mivel elalvás előtt maszturbált, és emlékezett volna, főleg, hogy a hólyag jobb kezének középső ujján volt.
Márta, ez a 24 éves, csinos lány felkelt, és felhúzta a bugyiját. Körülnézett a lakásban. A televízión, narancssárga fakeretben a húga mosolygott. A lámpáról madártollak csüngtek, a szekrény tetején pedig a Titanic modellje díszelgett. A hajót tizennégy éves korában kapta karácsonyra, amikor bele volt zúgva Leonardo di Caprioba. Akkor mutatták be ugyanis azt a grandiőz filmet. Emlékezett, akkoriban mennyit álmodozott arról a pasiról. Arról, hogy nem azt a zsidó nőt viszi be az automobilba, hanem őt, és az ő kis keze tapad a kéj önkívületében a párás üvegre. Ahogyan Leo farka behatol az ő szűk, nedves lukába, és a nyakába szuszog, miközben nagyokat lök rajta...
Márti felizgulva állt a szobája közepén, egy szál bugyiban. A szeme szikrákat hányt, testtartásában volt valami antik méltóság. Ismét a húga képére pillantott, akit amúgy Fanninak hívtak, és húsz éves volt. Nagy Pasifaló, mindig mesélt neki a kalandjairól. Ezzel dugtam, ezt szoptam le, ez nyalt ki, minden elnyújtott, kéjes szótagolással előadva. "Én mondom, Isten se csinál kabinetkérdést belőle" - mondogatta, egy régi klasszikust idézve. Amikor nyaranta strandolni mentek, át is öltözött Márti előtt megannyiszor, és nővére látta, milyen csinos kis nunája van. Állítólag még egy négerrel is lefeküdt. Ez már azért túlzás talán, ez már azért...
Fanni képe kacsintott egyet, pajzánul, narancssárga keretében. Márti szeme megrebbent, de úgy döntött, ezt nem is látta. Bekapcsolta inkább a televíziót.
...Márti és Fanni nagyapja nagykabátban, letolt nadrággal áll a szélben, 1957-ben. Közeleg a vonat, egy 375ös vontatja, pöfékel és zakatol. A nagyapa kezébe veszi irdatlan, vastag farkát, és meglengeti a szerelvény felé. A nedves makkon megcsillan a lemenő nap fénye. A vonat egyik hálókocsijában egy fiú ejakulál, nővére pedig erotikusat álmodik a nagybátyjáról. A nagyapa még nem tudja, hogy egyik lányunokája egyszer majd egy büdös kurva lesz. De ha tudná, aligha találná meglepőnek, ő maga ugyanis egy perverz kéjenc. Munkásnadrágostul, csavarhúzóstul.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.75 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 01. 3. péntek 22:27
Ez egy nagy semmi
#5 man 2008. 01. 30. szerda 19:34
Egyes. Mert nulla nincs. Ennyi.
#4 zsuzsika 2008. 01. 30. szerda 19:04
Bocs,Te nem tévesztetted el a házszámot??
Lehet, hogy ez jó lenne a micimackó meséjében.
#3 Csabi 2008. 01. 29. kedd 15:41
Itt valami elszurás történt,
az elözetes szövege nem passzol a
megnyitott történethez
#2 Tüse 2008. 01. 29. kedd 11:08
Ezzel nem itt kell próbálkozni, hanem az Élet és Irodalom főszerkesztőjénél.
#1 Törté-Net 2008. 01. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?