A+ A-

Viharok

Villámlik odakünn, és csattognak az ég fogai, tán még a hold is morog.
Megnyíltak a mennyei csatornák, ömlik, szakad, sir, rí, lehet még zokogni is fog ! Idebenn dacol a kályha, tűz lobog az üveg mögött. Nem hallani, mert a tetőn dobolnak milliónyi istenek, de a lánghoz képzelem, ahogy ropog.
Az ágyból szemlélem mindezt, félültömben, s kedvesem a mellkasomon piheg, hunyorgó szemekkel, görcsösen engem átkarol, mintha én lennék utolsó menedéke.
BANG!! És ROPP! Ez talán belénkcsapott ? Mindketten megrezzenünk, s Ő rámkúszik, szinte belémolvad, ujjai bordáim közé sikamlanak. Ó ! Ez szép volt, mondom, s retinám felidézi a cikk-cakkos villanást, amit egy pillanattal ezelőtt láttam az ablakon keresztül, s mosolygom. Ne nézd már, mondja Ő, de én imádom, felelem.
Ő remeg, én lejjebb csúszom, Őt feljebb húzom, átkarolom, s a dunyhát magunkra rántom.
Így már jobb, igaz-e ? Tudod, hogy szeretlek, te egy földönjáró angyal vagy nekem. Bal combjával lágyékomhoz nyomul, én mindig pizsama nélkül fekszem az ágyba. Anna viszont a hálóing híve, nem baj, legalább van mit lehámoznom róla. Közel egész súlyával rámfekszik, majd kissé felkönyököl, puszit, csókot keres a sötétben. Ajkaink egymásra találnak, és a nyelvek játékába merülünk, forrón ölelünk. Érzem belső combjain az izmok játékát, és én is felizgulok, már csak a gondolattól is, attól, hogy elképzelem, arany kis cunusa nedvesedik.
Csípője kissé megemelkedik, értem mit akar. Valahogy elérem a hálóing alsó szegélyét, és kezdem szépen, precízen felgöngyölíteni azt. Csak addig, hogy alányúlhassak, s úgy simogathassam hátát, ujjbegyeimmel gerincét, lapockáit, majd ki a nyíláson a kis gallér felett. Ez engem nagyon felizgat, egyre többet izgünk-mozgunk, s csókolunk hevesen, levegőért kapkodunk. Ráeszmélek, fogytán az oxigén itt a sok toll alatt, de jó játéknak találom, meglátjuk ki bírja tovább.
Kezdem egy kicsit átvenni az irányítást, lelassulunk, érzékibb csókokra váltunk, még morgok is egy kicsit hozzá, " grmmm-haummmm-mmm " jelzem, ez nekem nagyon tetszik. Egyre jobban érzem, kellene egy kis friss levegő, de arra is gondolok, amíg ott lenn nincs hiány a vérellátásban, addig nem lehet nagy a gond. Még nincs probléma, kemény a tanúbizonyság erről lágyékom környékén.
Érzem, Anna is elernyed kissé, hát lábammal meglibbentem a dunyhát egy kis életmentő levegőért. A szabadság mámorát megkóstálva válik kapzsivá kedvesem, és repül a vastag takaró, most életéért piheg a drága, én sem egyébkülömb. Sisteregve lüktet a vér az agyamban, (is) érzem, mind az erek kidagadnak testemen.
Valahogy megfordult a felállás, Anna most hanyatt, s én lábai közt, mellkasom a hasán, halántékom a mellbimbóján. Visszahúzom a takarót, mert nekem tetszett a bódulat. Ő kinn szabadon lélegezhet míg én a setétben tevékenykedem kedvünkre. Felhuzza térdeit, érzem, már nagyon kíván. Sőt, mondja is, hallom tompán a hangját, "jer belém, most ne játszunk!"
Hát úgy legyen. Lábak a nyakamba, karjaimal kerülőúton a mellekre tapad mindkét tenyerem, hím egóm közelít a forró birodalom felé az alkalmi sátorban. Minden hiba nélkül célbatalálok, s kezdem kedvenc játékom, csak a csiklót dörzsölöm makkommal. Többször is behatolni indulok. Az ám ! Ezt már Anna is ismeri, csak egy kis mézet hordok onnan ki, ki a csiklóra. Mint egy kígyó közeledik kézfeje, s ahogy szokta, ujjait benyálazza, úgy szorítja, nyomja makkomat arra a forró kis miniatűr olíva bogyóra. Ez egyébként is az egyik kedvenc pozitúránk, de most valahogy mégjobban tetszik, igencsak felizgat mindkettőnket.
Fülemet mellei közt szorosan bőrére tapasztom, s hallgatom, amint ezerrel ver a szíve. Isteni kavalkád ez, mindkét kezemmel gyúrom melleit, a balost az arcomba, a másikat a tarkómon. Hallom, ahogy szuszog, piheg, liheg, kapkodja a friss levegőt, én pedig itt lenn a "bányában", oxigénhiányban tevékenykedek üdvösségünkért. Falloszom soha nem látott méretet ölt, s Ő próbálja beletuszkolni arany cunusába, de én nem hagyom, most csak a csiklót akarom. Konokságom gyümölcsöt hoz, térdei fejemhez szorulnak, ujjai elengedik dákómat, s most csak magával törődik, élvez folyamatosan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.48 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 05:39
Gyenge.
#3 A57L 2014. 10. 31. péntek 06:50
Nagyon gyenge.
#2 v-ir-a 2013. 06. 12. szerda 23:35
a vége kissé bizrra sikeredett, a halál szele megcsapott? smile
#1 Törté-Net 2004. 04. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?