A+ A-

Nyár Hidegpatakon 4. rész

Legalább egy óráig révedt üres tekintettel maga elé, de ezúttal nem nyerte vissza nyugalmát. Levetkőzött és azzal sem foglalkozott, hogy a melegítőalsóval együtt letolt bugyit ott hagyta heverni az ágy lábánál. Majd levette a felsőt is és mindössze egy kosaras melltartó maradt rajta. Percekig ült így, mintha várt volna valamire, ami persze nem következett be. Szégyellte magát a Petrával történtek miatt ugyanakkor mégsem tudta legyőzni kielégítetlen testének vágyait. Előkereste a hálóingét és belebújt, bár eszébe jutott, mégsem vett fel másik bugyit: ez a kis meztelenség most jól esett, bár tovább fokozta kínzó hiányérzetét. Kezébe vette Petra otthagyott bugyiját és zavartan gyűrögette, majd szétsimította a tenyerén és úgy szemlélte. Apró, mondhatni falatnyi ruhadarab, amely éppen csak annyit fed, amelyet az elemi higiénia megkövetel.
Életében most először látott egy ilyen ruhadarabban többet puszta alsóneműnél, beleképzelve Petra formás testét, látta mennyire segít kiemelni a fenék és az ágyék gyönyörű ívét. Lassan az arca elé emelte és bár belepirult mégis mélyen beszívta az illatát. Minden csoda benne volt: a lány nevetése, frissessége és a gyönyörtől nyögdécselő hamvas testének finom aromája. Érezte, hogy ismét nedvessé válik, ám most megálljt parancsolt önmagának és halk sóhajjal a párnája alá rejtette a bugyit. Az éjszaka sokkal nehezebben telt, mint szerette volna: zavaros gondolatai újra és újra magukkal ragadták, nem hagyva, hogy nyugalmas álom hozzon békét háborgó lelkére. Hol a feltörő izgalom borította verejtékbe a testét, hol a felhorgadó lelkiismeret-furdalása szorította ziháló görcsbe a mellkasát. Végül mély álomtalan álomba zuhant, arra sem ébredve fel, amikor hajnali egy tájban Feri a kártyázásból visszatért.
Az energiatakarékos izzó hideg fénybe vonta a szobát, ezért a férfi egy pólót hamarjában a lámpaburára terített: az éles fény halvány ragyogássá vált. Gyorsan előkapta fürdőköpenyét és ismét elhagyta a házat. A tanárnő fészkelődött egy kicsit az ágyon, majd hasra fordult. Amikor Feri ismét belépett, ruháit egy kupacban az ágya mellé dobta, majd azokat követte a fürdőköpeny is. Már éppen elővett volna egy friss alsót, amikor pillantása a tanárnő testére tévedt. Zsuzsa arccal éppen felé fordulva aludt, ám nem ez volt az érdekes, hanem az áttetsző hálóingen átderengő testének látványa. Gondolkodás nélkül közelebb lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:45
Elég jó írás.
#5 papi 2014. 01. 28. kedd 05:07
Nagyon jó
#4 tiborg 2010. 12. 6. hétfő 08:28
Ezt nem volt koser Feri bacsitol!! nem kellett volna egeszen betenni es bele elvezni!!! Riszkis uzlet.Ott van a tanar neni, ha kell a kecskenek a kaposzta!! Elvegre a szulok biztak benne!! Ezert ez a Fejezet csak 1.
#3 sihupapa 2009. 09. 23. szerda 03:46
jóóóóóóóó
#2 Jaguar 2004. 04. 22. csütörtök 10:19
Nagyon yó, de hiányzik az első 2 rész
#1 Törté-Net 2004. 04. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?