A+ A-

Erdőben 1. rész

Szeretek ilyenkor az erdőben sétálni. Jól esik elbújni a perzselő nyári nap elől az erdei ösvényen, hallgatni az erdő neszeit, a madarak önfeledt csivitelését. Mindketten ismerjük az utat, szinte naponta járunk erre. Miközben gondolataimba merülve bandukolok, ő boldogan csaholva rohangál fel s alá, időnként friss nyomot kajtatva tűnik el a szemem elől... Most is ez történt, ahogy beleszippantott a friss erdei fuvallatba, már indult is az orra után. Egy darabig még hallottam a hajsza hangjait, majd hirtelen csönd lett, nagy csönd. Rosszat sejtve indultam arra, amerről utoljára hallottam a csaholását. Úgy gondoltam a kis tisztás felé rohant, így én is arra vettem az irányt. A sűrű bokrok között nehezen haladtam, de már látszott a tisztás, és a fűben kivehető volt valami mozgás. Már majdnem kiléptem a bokrok közül mikor ráeszméltem, hogy ez bizony nem a kutyám. Ha nem lettem volna óvatos, egy féktelen szeretkezés kellős közepébe csörtetek bele:)
Teljesen el voltak foglalva magukkal. Ha kicsit is tudtak volna a külvilágról, észreveszik, hogy alig pár méterre tőlük valaki zörög a bokorban. A férfi a hátán feküdt, a nő a meredező falloszt kényeztette ajkaival. Nyelve apró rezdüléseivel ingerelte a hímtagot, a tehetségét elárulták a férfi egyre ziháló légzése és türelmetlen mozdulatai. A látvány rendkívül izgató volt, nem csoda hát, hogy dákóm lassan önálló életre kelt, és a nadrágom egyre szűkebbnek tűnt. Mikor a nő felült, hogy kezeivel folytassa, amit a nyelvével elkezdett, megpillantottam hegyes melleit és fazonra nyírt punciját, nem bírtam tovább, kiszabadítottam szorult helyzetéből a szerszámom.
A nőt teljesen lekötötte a kígyó bűvölése, egyre vadabb tempóban járt a keze, mintha soha nem akarná abbahagyni. Aztán hirtelen megállt, talán érezte, hogy a férfinak nincs sok hátra... lassan cirógatta, majd mikor kissé lenyugodott, kéjes mozdulattal beleült a lüktető rúdba. Ahogy lassan föl-le mozgott, formás mellei önálló életre kelve ringtak. Nem bírtam tovább türtőztetni magam, egyre vadabb tempóban siklott tenyerem a szerszámomon. Talán óvatlan lehettem és zajt csaphattam, vagy a nő érezte meg, hogy valaki figyeli, hirtelen oda nézett, ahol a bokor jótékonyan takart. Mintha szemünk összevillant volna, és a nő arcán a pillanatnyi meglepetést egy kacér mosoly váltotta volna miközben egyre vadabb iramot diktált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 04. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?