A+ A-

Koleszos éjszaka

Mindig vonzottak a lányok, de még sosem volt alkalmam kipróbálni, milyen velük a szex. Ezen az estén, a könyvtárban ülve viszont még a szokásosnál is jobban felizgultam. Hirtelen felálltam a székről, és ahogy a könyvsorok közé léptem, minden szem rám szegeződött. Igyekeztem elbújni a polcok között, mint aki azt hiszi, hogy meglátják rajta a vágyat. Tudtam, hogy mit keresek és azt is, hogy hol keressem. Többször átlapoztam már azt a kötetet, de csak ott, elbújva. Még nem volt bátorságom kivenni, hogy a szobámban nézegethessem és olvashassam. A kollégiumban, ahol laktam, nagyon szigorú rend volt. Ha valaki meglátta volna, mit olvasok, biztosan elsüllyedhetnék szégyenemben a föld alá, vagy talán lejjebb. Az a könyv egy durva, pornográf képekkel illusztrált tanácsadó volt a szexhez. Benne volt minden: hogyan kell nyalni vagy szopni úgy, hogy a partner a legnagyobbat élvezzen, önkielégítéskor mit izgassunk magunkon és mennyi ideig...stb.
Teljesen belemélyedtem a sorokba, szerettem volna memorizálni minden szót, hogy a szobámban, az ágyban felidézhessem és masztizzak rá. Egyszer csak valaki rám köszönt a hátam mögül. Villámgyorsan becsaptam a könyvet és visszahajítottam a polcra. Csak ezután fordultam meg: egy szép arcú, de nálam jóval idősebb lány állt ott.
- Szia - köszöntem vissza, de még mindig vörös voltam a szégyentől a fülem tövéig. Mi van ha meglátta, mit nézegetek ennyire? Efelől minden kétségem szertefoszlott a következő másodpercben.
- Téged is izgat az a könyv? Mért nem veszed ki?
- Szeretném... de nem merem megtenni- feleltem, sóhajtva. Hát lebuktam.
- Ha akarod, én kiveszem neked. Bólintottam, de rettenetes zavarban voltam. A könyvtáros néninek odanyújtotta a könyvet. Az egy cseppet sem furcsálta, de még csak fel sem mordult. Ennyi lett volna.
A folyosón odaadta nekem a könyvet, én pedig megköszöntem a szívességét.
- Haragudnál, ha szeretném veled együtt elolvasni? - kérdeztem hirtelen, de legszívesebben ki nem mondottá tettem volna ezeket a szavakat. Szerencsére nem haragudott, sőt. Amint beértünk a szobába, lefeküdtünk az ágyra, egymás mellé. Lapozgatni kezdtünk. Már a könyv felénél jártunk, amikor lassan letolta magáról a nadrágját és a felsőjét is levette. Fekete tanga és ugyanilyen melltartó volt rajta. Egyből tudtam, mi következik, én is követtem a példáját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2014. 07. 6. vasárnap 17:46
Nem rossz.
#3 Tattissa 2014. 03. 22. szombat 20:41
Ez meg is történt?
#2 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:48
Elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 04. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?