A+ A-

Titkos légyott

Ez itt a "Niki trilógia" befejező része. Ez a záróakkordja egy gyönyörű szerelmi történetnek, ami végül iszonyatosan elcsúfult, de hála Istennek nem volt mentes a szexuális élményektől és itt azt hiszem ez a fontos. Akik olvasták az előző történeteimet, tudhatják kiről van szó. Tényleg olyan, mint egy trilógia, időrendi sorrendbe van téve, és ami a legfontosabb, megtörtént minden egyes betűje. Nikivel 9 hónapot jártam és ez egy igen színes és feledhetetlen 9 hónap volt. Volt benne szerelem, féltékenység, gyűlölet, megbánás, megbántás, igazságtalanság és igazságosztás, valamint szex, szex és szex!
Mikor Niki egy napon bejelentette, hogy örökre elhagy egy másik fiúért, összetört bennem mindent. A srác nálam hat évvel volt idősebb, kocsija volt, dolgozott és mondhatom nagy volt a pofája. De amúgy nem egy nagy szám. De Nikinek jobban bejött, mert a stílusa kedvére való volt. Én akkoriban még a bőgatyás deszkás korszakomat éltem (ez már a szolidabb lett) és ő meg akart engem változtatni. Nem ment neki így mást keresett olyat, aki olyan amilyet ő akart. De volt egy kis bökkenő. Nem volt jó a szex. Mármint az új gyerekkel. Már látom magam előtt a hozzászólásokat, hogy kinek képzelem magam, meg hogy de nagy a pofám, de ez van, én nem hazudok. Niki elmondta, hogy velem, sokkal jobba volt a szex és ennek tanújelét is adta. Ez alatt azt értem, hogy többször is megcsalta velem az utánam jövő barátját.
A barom! Hozzá kell tennem, hogy legutóbb három hete találkoztam Nikivel titokban és akkor is ezt mondta. Bevallotta, hogy beleszeretett a barátjába, minden rendben van velük, de a szex szar. Nem történt semmi de jót tett az egómank. Na de nem volt ez mindig így. Már mint hosszú ideig a gyerek terrorizálta a lányt, tiltotta mindenkitől, fenyegette, és megvonta tőle a szexet. Kérdem én egy olyan nőtől, aki folyamatosan izzik a vágytól gyönyörű és kívánatos, hogyan lehet megvonni a szexet. Ő mindig akarta a gyerek meg leoltotta, hogy nem. Na egyszer kábé úgy két hónapja szakíthattunk, váratlanul meglátogattam Nikit. Az édesanyjával máig jóban vagyok, ő szívesebben látna engem a lánya mellett, mint a mostani srácot, de nem ő dönt sajnos. Mindenesetre biztosította nekem a terepet. Kora reggel, úgy fél kilenc felé átmentem hozzájuk. Csak Niki és a nevelőfaterja volt otthon, akivel szintén jóban vagyok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 07. 28. vasárnap 07:36
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 04. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?