A+ A-

Jó döntések és házibuli

Nem vagyok az a bulizós fajta, sőt, sokkal inkább nevezném magam otthonülő típusnak. Életemben egyszer sem jártam diszkóban, sem más bulikon. És sohasem hiányzott, jól megvoltam nélkülük. Hallgattam a barátaim, osztálytársaim eszmefuttatásait, hogy hú ezen a bulin így, meg úgy, meg de jól berúgtam, meg ah. És jót derültem rajtuk, hogy ez aztán a szórakozás. Persze hívtak mindig, én is menjek már el velük egyszer, rúgjak ki a hámból. Én meg folyamatosan nemet mondtam. Egy péntek délután aztán, nem sokkal az érettségi előtt felhívtak, hogy lesz egy házibuli, menjek el velük. Nem is tudom, miért mondtam igent. Talán, mert a számítógépem tök lelassult a letöltések miatt, a tévében semmi sem volt, tanulni sem volt kedvem, így voltaképpen halálra untam magam. Úgy döntöttem itt az ideje újat csinálni. Megbeszéltem egy időpontot, amire feljönnek értem, aztán uccu.
Gyors zuhany, öltözködés, aztán jöttek a várakozással teli pillanatok. Már előre aggódtam, mi lesz most velem, hiszen általában nem vagyok túl magabiztos idegenek között, lassan reagálok az új helyzetekre. Újabb és újabb helyzeteket találtam ki, hogy azokban hogyan fogok viselkedik. Próbáltam magam nyugtatni. Végül újra elkönyveltem magamban, hogy nálam tutyimutyibb alak nincs még egy e földön. Eljött az idő, megjött a kocsi. Mély lélegzettel felvettem a haverok körében rajtam lévő magabiztos vigyort, miközben belül totálisan ideg voltam. Az Opelban már öten bezsúfolódtak, így nekem elég szűk hely jutott, de mivel vékony alkatom van, nem volt nehéz bepréselnem magam. Kis fatornyos falunkból elszáguldottunk a tíz kilométerre lévő város felé.
Az út nem tartott sokáig, de elég hosszú volt, hogy feloldódjak a haverok körében. Egyik haverom Gergő útközben ecsetelte, mire számítsak.
- Az egész bulit a csajom meg a húga szervezi. A szokásos sztori. Apuci és anyuci elhagyták a megyét, a kiscsajok meg begerjedtek. Összekapkodták jó sok embert, a hugica osztálytársait, a csajom osztálytársait, tőlünk néhányat, aztán indul a banzáj. Ebbe belegondolva nem is hangzott rosszul. Ismertem Gergő barátnőjét, egy bombázó volt a maga nemében, de nem az én esetem. Ahhoz túl buta volt, de azt tudtam, hogy egy halom barátnője van, meg hogy fene jó bulikat szokott rendezni. Legalábbis ezt újságolták a haverok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 AlexHun 2015. 06. 9. kedd 12:52
nem rossz. smile
#5 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:39
Nem egy nagy durranás.
#4 listike 2014. 07. 20. vasárnap 06:15
Egész jó.
#3 daaaaaasd 2004. 04. 14. szerda 20:55
Eddig egy ember szavazot erre a történetre és összesen 9 pontot kapott. Átlag: 6 pont...

:))
#2 David 2004. 04. 13. kedd 14:37
Gyönyörű szőke bombázó és hosszú barna haja a válláig ér? Hogy van ez?Figyelj oda a részletekre.Szűz fiuk nem igazán bírják ki, hogy ne menjenek el szopás közben.
#1 Törté-Net 2004. 04. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?