A+ A-

Március sűrű volt 2. rész

Az estéimet azzal töltöttem, hogy Anitát csörgettem mindhiába, és közben néha a chaten időztem ismerősökkel és ismeretlenekkel álcsevegéseket folytatva. Dorkával a kapcsolatunk egyre inkább csak a szexualitás területére szorult vissza, de a viták még így is mérgezték a közösen töltött időt. Anita elérhetetlensége pedig - talán illúzió volt csupán - mintha a szívemet sajgatta volna leginkább. Éppenséggel tehát komoly érzelmekre nem is vágytam, de a figyelmem elterelésére annál inkább. Így kattintottam arra a két lányra is a chaten, hogy megérdeklődjem tőlük, miért együtt léptek be. Persze magamban kigondoltam egy izgalmasnak hangzó választ, de meglepődtem, mikor kiderült, tényleg arról lenne szó. Ez a másik Anita (20 éves) és a szeretője, Anna (19) közös játszadozáshoz kerestek egy fiút harmadiknak. Van egy-két trükk, amivel könnyen és viszonylag nagy biztonsággal ki lehet szűrni, hogy ki az, aki csak játszik, és ki az, aki komolyan gondolja a dolgokat a neten. Ez a két lány azonban átment az első rostán. Kezdtem magam beleélni a dologba, és talán annak köszönhetően, hogy nem sürgettem semmit, ők is komolyan vettek engem. Mivel hirtelen véget kellett szakítanunk a beszélgetésnek, telefonszámcserében állapodtunk meg. Rizikós volt, de nem tehettem mást, bíztam benne, élő számokat kaptam.
Csak másnap tudtam felhívni az egyiküket. Anitához volt szerencsém. Meglepődtem kissé. Talán a korábbi tapasztalatokra építettem, vagy csak elképzeltem magamnak egy hangot, de az övé más volt. Mélyebb, tapasztaltabb, érzékibb. És nagyon határozottnak tűnt. Mégis lassan a szavaiból kiderült, hogy belül valójában bizonytalan most, mégha általában szereti is irányítani, kézben tartani a dolgokat. Most azonban egy olyan ötletről volt szó, amit nem tudta biztosan, hogy meg akar-e valósítani. Sokat akkor nem tudtunk beszélni, mert munkából munkába rohant éppen, de arra elég volt, hogy kiderítsük, szimpatikusak vagyunk egymásnak. Rögtön találtunk közös hangot, nem akadozott a beszélgetés, és igazából csak azért fejeztük be, mert be kellett, de inkább még egymással foglalkoztunk volna tovább. Jó jel volt ez, kellemes bizsergés töltött el a beszélgetés után. Később még újra felhívtam, immár este. Annyit sikerült kiderítünk, hogy mindkettőnkben meg van az a bizonytalankodó kíváncsiság, ami annyira vibrálóvá teszi a helyzetet. És ez segített eldönteni, hogy ha a tervből nem is lesz semmi, találkoznunk egyszer legalább kell, hogy megismerjük egymást. Nagyon érdekesnek tűnt nekem Anita a maga egyéniségével, öntudatosságával, és furcsán határozott nőiességével. Kíváncsi lettem Annára is.
Sajnos egy ideig nem alakultak kedvezően a dolgok. Sehogyan sem sikerült egy közös időpontot találni, amikor mind a hárman össze tudunk jönni. Aztán lassan megértettem, ennek oka nem Anita, hanem Anna. Aztán egy idő után az is kiderült, hogy Anita és Anna között régen megtörtént ugyan egy beszélgetés, amiben mindkettőjüknek tetszett az ötlet, hogy egy harmadik felet is bevonhatnának a szexuális életükbe időnként, és ennek nyomán került sor a chates beszélgetésünkre is, de aztán Anna bizonytalanná vált. Kicsit mérges voltam, hogy Anita nem mondta el nekem az igazat, hanem mindenféle egyéb kifogásokat keresett korábban, de aztán megbocsátottam neki. Először is soha nem voltam haragtartó, másodszor pedig végül is elmondta az igazságot, hiszen nem tudta magában tartani, nem akart nekem hazudni. A végén még tetszett is, hogy felvállalta a helyzetet. Ekkor már - mögöttünk jó néhány maratoni telefonbeszélgetéssel - annyira beleéltem magam, hogy végre élőben is megismerhetem Anitát, hogy nem akartam elveszíteni a lehetőséget. Anna továbbra is megmaradt fura ismeretlennek. Mikor egyszer javasoltam Anitának, hogy Annát felhívom személyesen, hogy hátha az meggyőzi őt, Anita lebeszélt róla, mert azzal szerinte csak merev elzárkózásra késztetném a kedvesét, és akkor semmi esély nem maradna a hármas együttlétnek.
Végül úgy döntöttünk: Anitával négyszemközt találkozunk úgy, hogy Anna is tud majd a találkáról, és ha akar, eljön. A Boráros téren, a Hév megállónál vártunk egymásra. Izgultam, feszült voltam, de bizakodó. Persze csak Anita volt ott. Bőrkabátjában, sötétszürke farmerjében, vékonyságával, csillogó barna szemeivel, lebegő, vékonyszálú, fekete hajával vadnak, izgatónak, keménynek, határozottnak látszott. Elsőre talán kicsit el is bizonytalanított. De mikor beszélgetni kezdtünk, kiderült számomra, hozzám hasonlóan zavarban van. A Lurdy Ház volt a célállomás, ott ültünk le csevegni hosszasabban. Noha voltak zavaró kiszólásai, amelyek a keménységét, érinthetetlenségét akarták bizonyítani, a korábbi közös beszélgetéseinknek is köszönhetően, most ezek elég hamar eltünedeztek szerencsére. És helyettük maradt mellettem egy érzékeny, sokat megélt, sokat tapasztalt, fájdalmakkal telített fiatal lány. Volt miről beszélgetnünk. Az, hogy mit terveztünk egymással szinte nem is került szóba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 04. 23. szombat 14:04
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2004. 04. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?