A+ A-

Harriett

Harriet teljes kimerültségben hanyatt fekve aludt, anyaszült meztelenül, tagjait ernyedten széthányva a paplan tetején. Sima haja most összekócolódott, és bőre szinte sugárzott valamitől, amit Rowena a tökéletes szexuális kielégülés ragyogásának vélt. A filmsztár sokáig állt ott, tanulmányozta a meztelen nőt, és kénytelen-kelletlen tudomásul vette, hogy míg ő és Chris együtt vacsoráztak, és különféle tervekkel izgatták egymást, hogy mit is csinálnak majd Harriettel, ha már belekényszeríttették szexuális játékaikba, ez alatt Lewis ismét szeretkezett vele. Rowenának eszébe jutott, milyen volt Harriet, mikor először bújt ágyba Lewisszal, és azon gondolkodott, milyen lehet most. Vajon a teste fogékonyabb a kalandra? Játszik-e már kezdeményező szerepet? Mikor idáig ért a gondolataiban, azon kapta magát, hogy még jobban felizgul, mint a vacsora alatt.
Annyira belefeledkezett képzelgéseibe, hogy észre se vette, mikor Lewis belépett, csak akkor, mikor a férfi hátulról figyelmeztetőleg befogta a száját.
- Min töprengsz? - kérdezte tőle Lewis halkan.
- Azon gondolkodtam, milyen lehetett ma éjjel - suttogta vissza Rowena, és fejével a lány felé intett.
- Káprázatos - felelte Lewis. - Szeretnéd megérinteni? Rowena megdermedt.
- Azt sose hagyná.
- Nem fogja tudni - ígérte Lewis, változatlanul halkan. Rowena nézte, amint elővesz a zsebéből egy fekete bársonymaszkot, aztán óvatosan leül az alvó Harriet mellé az ágyra, és a lány fejére csúsztatja, míg csak el nem takarja a szemét. A kimerült Harriet tovább aludt.
- Érintsd meg bátran - lehelte Lewis Rowena fülébe. - Fogd meg a melleit, nagyon érzékenyek. Ha felébred, majd én beszélek.
- Tudni fogja, hogy nem te vagy az - tiltakozott Rowena, nem túl őszintén, mert a lehetőség, hogy megérintheti az öntudatlan lányt, életre keltheti szunnyadó érzékeit, túlságosan is kívánatos volt.
- Teljesen kimerült - biztosította Lewis. - Az agya nem működik majd tisztán, és természetesen senki másnak az érintésére nem számít, csak az enyémre. Rowena megnyalta jobb keze mutatóujjának hegyét, és közelebb settenkedett az ágyhoz. Lewis Harriet fejéhez telepedett, Rowena pedig az ágy derekához, és a kitakart figura fölé hajolva egy nedves, incselkedő kört rajzolt Harriet jobb mellbimbója köré. Harriet álmában kéjesen dünnyögött, és mellbimbója duzzadni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 16:34
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2014. 10. 9. csütörtök 09:03
Jó.
#3 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:11
Nem rossz.
#2 Pavlov 2004. 04. 23. péntek 18:26
Jó ez...
#1 Törté-Net 2004. 04. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?