A+ A-

Ambivalens érzések

Ajánlom történetemet annak a lánynak, akiről szól. Amit írok részint megtörtént, részint akár meg is történhetett volna, és nem lennék az aki, ha nem vágynék arra, hogy meg is történjen amit írok. A valóság a képzeletünk szüleménye...
Belépve az irodába azonnal megtetszik a lány. Állást keresve telefonáltam a hirdetésükre, és a mai napra beszéltünk meg beszélgetést. Míg bemutatkozom a titkárnőnek és kinyögöm miért vagyok itt, alig bírok a szemébe nézni - a mellei szinte erőszakkal csavarják lefele a fejemet a dekoltázsa felé. Azon kapom magam, hogy mindennél fontosabb lett még egy kicsit többet látni finom bőréből, lágy domborulatából. Mellei kicsik, kemények, és formásak. Gondolatban már a számban érzem ahogy keményedik a bimbó, ahogy sóhajt ez a gyönyörű lány, ahogy.. ahogy... de most nem gondolhatok erre.
Szerencsére nem vagyok nagyon feltűnő, mert az asztala előtt állva míg engem hallgat csak ritkán néz fel, valami papírt keres nagy elszántsággal. Biztosan volt előttem már egy pár jelentkező, belefáradhatott a jópofizásba. Az arca komoly, már-már gondterhelt. Furcsa mód szépnek találom, és máris rájövök miért: mert bájos. Erre nincs más szó. Van aki egyszerűen csak szép, akár egy topmodell az újság címlapján. De nagyritkán találkozhatunk olyannal, akit magunk sem tudjuk miért de egyből szimpatikusnak tartunk, aki egy mosolyával be tudja aranyozni az ember napját. Ez a lány ilyen. Körüllengi az erotika, a közelében férfi nem képes nem megérezni az ősi ösztön hívását. Azonnal magamévá akarom tenni, mese nincs.
Megtalálta amit keres, valami lista. Amíg böngészi időt hagy nekem hogy összeszedjem magam, aztán egy telefon a főnöknek, és a nagy ember ajtaja kitárul. A beszélgetés jobban ment mint gondoltam, rövid kérdések egyértelmű válaszok. Technikust keresnek, afféle mindenest. Házi telefonközpont, nem gond, távközlési technikus vagyok. Számítógépek, a magamét is én szerelem, értek az alkatrészekhez és a beszerzéshez is. Elektronikus levelezés, webszerver szegről végről ismerem, vannak ismerőseim, kicsiben csináltam már ilyet. Villanyszerelés, természetesen. Vizszerelés, asztalosság, konzolt befúrni, polcot feltenni, ez sem jelent gondot, ha van szerszám mindent el tudok látni. Hamar dönt az igazgató, így hát kilépve az ajtaján már van állásom, próbaidőn vagyok a híres jogászcégnél. Holnap kezdek is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 23. szombat 06:23
Nem rossz... csak befejezetlen. Én nem bírtam volna itt abbahagyni.
#3 papi 2013. 07. 25. csütörtök 07:20
Nagyon jó
#2 kozett 2004. 04. 18. vasárnap 08:32
JÓ! Talán most amikor először olvastam, nem illik rögtön kritikával kezdeni, de egy ilyen írásnak nem jó rögtön egy idegen szóval kezdődő címet adni.
#1 Törté-Net 2004. 04. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?